Για αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εδώ christos.vas94@gmail.com.

Σελίδες

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Μία εικόνα της Αγίας Ματρώνας της Αόμματης



Μία εικόνα της αγίας Ματρώνας της Αόμματης που μου άρεσε ιδιαίτερα.

3 σχόλια:

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε...

Χριστός ανέστη, αγαπημένε μου αδελφέ! Ας έχεις και εσύ και όλοι μας και όλος ο κόσμος την ευλογία του Κυρίου, διά της Θεοτόκου και των αγίων που τόσο αγαπάς!
Η υπέροχη αυτή εικόνα της αγίας Ματρώνας έχει και μια σκηνή ναζιστικής εισβολής στο πλάι, απ' ό,τι θυμάμαι.
Να την εδώ, ολόκληρη: http://apantaortodoxias.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6141.html
Επίσης, αν έχεις την καλοσύνη, γράψε μας στο ιστολόγιό σου μερικά στοιχεία για την εικόνα της Θεοτόκου του Walshingham, που έχεις δημοσιεύσει (αν έχεις γράψει, δεν το είδα), γιατί έψαξα στο Διαδίκτυο και βρίσκω μόνο στοιχεία για ένα αγγλικανικό προσκύνημα της Παναγίας εκεί:
http://www.walsinghamanglican.org.uk/welcome/index.htm
Ευχαριστώ από καρδιάς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΕ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ! ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ (ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΜΑ'Ι'ΟΥ) ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΟ ΑΓΙΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΗΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΡΕΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ!


ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ.

Χρήστος είπε...

Αγαπητέ διαχειριστή του νεκρός για τον κόσμο και αγαπητή Μαργαρίτα, Αληθώς Ανέστη ο Κύριος! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και τους δύο για τις πληροφορίες σας σχετικά με την αγία Ματρώνα.
Σχετικά με την εικόνα της Παναγίας του Walshingham δεν έχω αναρτήσει κάτι. Αυτή η εικόνα βρίσκεται στο εικονοστάσι του π. Ιωνάθαν Χέμινγκς, ενός πολύ πιστού Άγγλου Ορθόδοξου ιερέα στο Λάνκαστερ της Αγγλίας. Θα τον ρωτήσω να μου πει λεπτομέρειες, θα τις μεταφράσω και θα τις αναρτήσω.
Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας, η Παναγία μαζί σας.