Για αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εδώ christos.vas94@gmail.com.

Σελίδες

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

(συνέχεια)Η βία της μουσικής metal(εικόνες και σχόλια).

Συνεχίζω το σχετικό άρθρο για την επίθεση της metal μουσικής στο Χριστιανισμό. Θα παραθέσω εικόνες με ζωγραφιές που χρησιμοποιήθηκαν  για τη διακόσμηση δίσκων αντίστοιχων συγκροτημάτων(και κάποιες εικόνες από αντίστοιχους τραγουδιστές).  Φυσικά, οι εικόνες ανταποκρίνονται στο περιεχόμενο  των τραγουδιών του κάθε συγκροτήματος. Η ψυχολογία που περνούν οι εικόνες είναι  αντίστοιχη με αυτή των στίχων των τραγουδιών. Δείτε, με τη μανία επιτίθενται στον Χριστιανισμό,  έχοντας ως σκοπό να διαφθείρουν την πίστη μας και να οδηγήσουν τους νέους μακριά από την Αγάπη του Θεού. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την metal μουσική επισκεφτείτε αυτό τον σύνδεσμο: 
http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/2011/01/blog-post_5514.html
                                                     Προώθηση του κανιβαλισμού και της αναταραχής της Κόλασης. Οι iron maiden, στο τραγούδι τους 2 minutes before midnight, μας καλούν να θυσιάσουμε τα αγέννητα μωρά στη μήτρα.  
                                                Απαξίωση της Αγίας Τριάδας και των Αγγελικών δυνάμεων.
                                            Ξεκάθαρη λατρεία του Σατανά. Ο κεραυνός στο ενδιάμεσο συμβολίζει την πτώση του Διαβόλου. Σαν κεραυνός έπεσε στην Κόλαση και έχασε την αγγελική του ομορφιά. Επίσης, στο τραγούδι τους Hell's Bells(οι καμπάνες της κόλασης) λένε" I won't take no prisoners, won't spare no lives.Nobody's putting up a fight     I got my bell, I'm gonna take you to hell
I'm gonna get ya, Satan get ya"-->Δεν θα κρατήσω αιχμαλώτους, δεν θα χαρίσω ζωές.  Κανένας δεν θα αντισταθεί, έχω την καμπάνα μου, θα σας παρασύρω στην κόλαση, θα σας πιάσω, ο Σατανάς θα σας πιάσει. 



Born Again: Το έτος που κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο άλμπουμ, από τους black sabbath, λέγεται ότι είναι   το έτος που γεννήθηκε ο Αντίχριστος , εκεί βασίζεται και η εικόνα και το όνομα. Εξάλλου, και η εικόνα μόνο λέει πολλά, μετέτρεψαν ένα βρέφος σε δαιμονικό πλάσμα.  


                             Απαξίωση του ιερού μας σταυρού.

  Τρανταχτή λατρεία του Διαβόλου.
Αρρωστημένη επίθεση προς τον Χριστό. Και μόνο από τη μορφή του δαίμονα, αντιλαμβανόμαστε το διοχετευμένο  μίσος του συγκροτήματος για τον Κύριο μας. 
Από cd που αποδίδει φόρο τιμής στον τραγουδιστή dio, τον οποίο ονομάζει και "άγιο". Για ακόμη μια φορά, ο Σατανάς αποτελεί την κεντρική φιγούρα. 
Iron Maiden, "ο αριθμός του θηρίου". Στο αντίστοιχο τραγούδι δοξάζουν το θηρίο και τον αριθμό αυτού το 666.


Το συγκρότημα των Kiss. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Ο τραγουδιστής έχει παραδεχτεί υπερήφανος, πως συνευρέθηκε με χιλιάδες γυναίκες, προωθώντας έτσι την αρρωστημένη πλευρά του έρωτα.  


Ο τραγουδιστής Dio. Δικαιολογεί την χειρονομία του λέγοντας πως έτσι συμβολίζει την αγάπη, για δείτε ξανά, τα εξώφυλλα των δίσκων του...Επίσης, στο τραγούδι του "dont talk to strangers" μας λέει:"μην πάτε στον παράδεισο, γιατί στην πραγματικότητα είναι μόνο μια κόλαση".

 Εξώφυλλο των Therion...


Βλέπετε λοιπόν, την προπαγάνδα που είναι στημένη πίσω από αυτή τη μουσική. Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτά, και βέβαια, υπάρχουν και άλλοι χιλιάδες τρόποι προώθησης του Σατανισμού,μέσα από πολλές καθημερινές διασκεδάσεις. Σκεφτείτε μόνο, γιατί όλοι πολεμούν με τέτοια μανία τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό(γιατί εκεί κατευθύνεται η μανία τους και όχι γενικά); Γιατί απλά, είναι η αληθινή πίστη, είναι ο δρόμος προς την αληθινή Αγάπη και την πραγματική Ευτυχία,  και θέλουν να μας απομακρύνουν για να είμαστε έρμαια  της αρρωστημένης λογικής τους. 







11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια ολόκληρα άκουγα rock- metal Μουσική, και τώρα ακούω αλλά πολύ επιλεκτικά. Δυστυχώς οι περισσότεροι Rock - metal "καλλιτέχνες" συνδράμουν με τα δήθεν "αντιδραστικά" εξώφυλλα και τα τραγούδια τους στην διοχέτευση οργής, θυμού και μίσους - το αντίθετο της ταπείνωσης που δίδαξε ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Η εκκλησία θα πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες της ώστε να μυηθούν οι νέοι μας στην μυστηριακή της ζωή και στα πραγματικά ασύλληπτα πνευματικά της μυστήρια. Η δύναμη που έχει η επίκληση στον ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΟ δεν συγκρίνεται με την πνευματική εξαθλίωση που προκαλούν αυτού του είδους τα κατασκευάσματα. Με γεμίζει με αισιοδοξία που τουλάχιστον στην επαρχία βλέπω πολούς νέους ανθρώπους στις εκκλησίες.

Χρήστος είπε...

Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου Ανώνυμε. Μακάρι όλοι οι νέοι να συνειδητοποιήσουν κάποτε την φθορά που τους προκαλεί αυτή η μουσική και να επιστρέψουν στον Χριστό.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να πιστεύω ότι ακόμα και εσείς βλέπετε που κάνετε λάθος. Με τη σειρά σας εσείς προωθείτε τον φανατισμό στην Πίστη. Διάβασα σε ένα ποστ σας κύριε Rainbow ότι αποκαλείτε τον Σωκράτη προφήτη επειδή δόξαζε αντί για τον Δωδεκαθεϊσμό τον Άγνωστο Θεό και αναφέρεται σε αυτόν στα κείμενα των μαθητών του. Και όμως, ένας άλλος μεγάλος Αρχαίος Έλληνας και ένας εκ των 7 Σοφών, ο Κλεόβουλος λέγεται ότι είπε "Παν μέτρον Άριστον". Ελπίζω να ξέρετε τι σημαίνει. Επίσης κρίνεται τους Αριστεριστές όταν ο ίδιος ο Χριστός μιλούσε για ένα είδος Σοσιαλισμού! Ο Θεός όταν δημιούργησε τον Άνθρωπο τον δημιούργησε κατ' ομοίωση του, δηλαδή, αντίθετα με τα υπόλοιπα ζώα ο άνθρωπος είχε βούληση και σκέψη.
Από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα στο Blog σας λέτε ότι κάνουν Προπαγάνδα, αλλά στη πραγματικότητα εσείς κάνετε προπαγάνδα κατά της ελεύθερης βούλησης του καθενός. Και ακόμα πως τολμάτε να λέτε ότι είστε Χριστιανός όταν έχετε ως σύνδεσμο στο ποστ σας για τα anime/manga αυτό: http://athang2005.blogspot.com/2011/05/blog-post_5227.html ;
Σας παραθέτω κάτι που έχετε γράψει

"Δεν θέλω να γίνω γραφικός η να το παίξω προφήτης, όμως πραγματικά πιστεύω πως η καταστροφή της Ιαπωνίας δεν ήταν τυχαίο γεγονός."

Θέλετε να μου πείτε ότι αυτό που έγινε ήταν Θεία τιμωρία; Ότι χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τόσοι θα έχουν προβλήματα για την υπόλοιπη ζωή τους επειδή τους άρεσε κάτι που εσείς δεν εγκρίνετε; Και μετά μιλάτε για φασισμό λες και δεν είναι ένα και το αυτό με εσάς, με αυτά που λέτε. Επίσης, απλά για να σας δείξω πόσο ημιμαθείς είστε, ξέρετε πόσοι Χριστιανοί υπάρχουν στη Ιαπωνία; Ναι μεν το 1% αλλά πόσοι είναι οι Ιάπωνες στο σύνολο; Δεν το πιστεύω! Εσείς, οι Χριστιανοί, που προωθείτε την αγάπη για τον συνάνθρωπο, να λέτε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που έγινε ότι έγινε στη Ιαπωνία και μπορεί να πέθαναν κάποιοι από τους αδερφούς σας; Όχι κύριε rainbow, εσύ δεν είσαι Χριστιανός, εθνικο-φασίστας είσαι! Και για πες μου, ποια είναι η άποψη σου για το Πολυτεχνείο; Καλά έκαναν οι ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΜΑΣ! και σκότωσαν άοπλους ανθρώπους επειδή πήγαν ενάντια στο καθεστώς του τρόμου που υποστήριζε η εκκλησία;
Πραγματικά περιμένω ένα ποστ σου για το Πολυτεχνείο.

Ο καλός γείτονας σου,
Ανώνυμος

Χρήστος είπε...

Μην προσπαθείς να κατατάξεις τον Χριστό σε κοσμικές-κομματικές ιδεολογίες γιατί χάνεις όλη την ουσία.
Δεν επεμβαίνω στην ελεύθερη βούληση του ανθρώπου, απλώς προσπαθώ να σας βγάλω από τον σκοταδισμό της Αθεΐας, να συνειδητοποιήσει ο κόσμος το τι είναι η αμαρτία και τι είναι ο Χριστιανισμός και ίσως να αλλάξει. Μην ανησυχείς, δεν προσπαθούμε να σου κάνουμε πλύση εγκεφάλου αλλά να σε βγάλουμε έξω από αυτήν.
Ο Θεός δεν τιμωρεί κανέναν. Όταν όμως ο κόσμος σε μια περιοχή, φεύγει μακριά από τον Θεό και βουλιάζει ασυγκράτητα στην αμαρτία, τότε η Χάρις του Θεού απομακρύνεται από αυτούς και είναι έρμαια οποιουδήποτε κινδύνου. Στην προκειμένη περίπτωση όπως αποδείχτηκε η Ιαπωνία χτυπήθηκε από τα συστήματα H.A.A.R.P, εάν η Ιαπωνία δεν ήταν μια χώρα διαστροφής και ακραίας πνευματικής αρρώστιας, ο Θεός θα έβαζε το χέρι του να σωθεί. Δεν χαιρόμαστε για την καταστροφή τους, όμως πιστεύουμε να βγει κάτι καλό μέσα από όλες αυτές τις δυσκολίες.
Σαφώς και δεν υποστηρίζω τις πράξεις της δικτατορίας των συνταγματαρχών και των λοιπών. Είμαστε υπερήφανοι για τον Ελληνικό Στρατό μα αυτό αποτελεί μια μαύρη σελίδα στην ιστορία μας.

Ανώνυμος είπε...

Και να υποθέσω ότι η χάρη του Θεού είχε φύγει από τη Θεσσαλονίκη όταν είχε γίνει ο σεισμός, από το Τσέρνομπιλ όταν είχε εκραγεί ο αντιδραστήρας, από την Αϊτή με το σεισμό. Το Μποϊνγκ 747 ήταν γεμάτο αμαρτωλούς που τους άφησε στη μοίρα τους ο Θεός! Οι άνθρωποι αυτοί προσευχήθηκαν εκείνες τις στιγμές με μεγαλύτερο παθός από όσο έχεις προσευχηθεί εσύ σε όλη σου τη ζωή, αλλά δεν τους έσωσε. Και το χειρότερο είναι ότι θεωρείς ότι ο Θεός δεν είναι Αγάπη αλλά είτε τιμωρός είτε αδιάφορος στον άνθρωπο όταν "τολμά" να τον εγκαταλείψει οπότε στην ουσία ξαναγίνεται τιμωρός. Ο Θεός όμως είναι Αγάπη.

Χρήστος είπε...

Ο θάνατος και τα ατυχήματα είναι μέσα στα φυσικά πλαίσια της ζωής, το ότι θα πεθάνουμε κάποια μέρα είναι το ποιο σίγουρο πράγμα και δεν αλλάζει. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά να σωζόμαστε όλοι. Πως περιμένεις να μην σε εγκαταλείψει κάποια στιγμή ο Θεός όταν εσύ βλαστημάς και τον απορρίπτεις(κάνοντας έτσι κακό και σε άλλους οι οποίοι είναι ολιγόπιστοι, παρασύροντας τους στην θύελλα της Αθεΐας), ο Θεός είναι Αγάπη αλλά και όταν εμείς από την πλευρά μας δεν είμαστε εντάξει απέναντι του τότε πως θες να μας ευεργετήσει; Τι θες, να αμαρτάνεις και να σώζεσαι και από πάνω; Εδώ ο ίδιος ο Χριστός που ήταν θεάνθρωπος και υπέφερε και πέθανε με ατιμωτικό τρόπο στο τέλος και τα υπέμενε όλα καρτερικά.

Χρήστος είπε...

Σαφώς και δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε πότε μια καταστροφή είναι τυχαία και πότε από θεία πρόνοια, αλλά ας μην ζητάμε έναν Θεό που στο όνομα της Αγάπης ανέχεται όλες τις στραβωμάρες μας γιατί τότε χάσαμε την μπάλα. Θυμηθείτε τη πάθανε τα Σόδομα και τα Γόμορρα και κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=RqecQNF459E

"Τhey Sold Their Souls for Rock and Roll" ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΡΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ!

Czral είπε...

μια διορθωση μονο, η τελευταια εικονα (που ειναι εργο του H.R. Giger-βραβευμενος με Οσκαρ για το Alien) δεν ειναι των Therion αλλα των Celtic Frost!!!

Ανώνυμος είπε...

και γω άκουγα ρόκ,δυστυχώς κάποιες φορές ακούω ακόμα,αν και την έχω περιορίσει πολύ.η αλήθεια είναι πως ο ήχος της αναστατώνει.Η μουσική πρέπει να σε ηρεμεί,να σε γαληνεύει και να περνά (αν έχει στίχους) και κάτι το παιδαγωγικό ή λυτρωτικό(με την ορθόδοξη έννοια).
αν απευθύνεται σε ένστικτα,αναπαράγει την παρακμή,την απελπισία..ενθαρρύνει την τελείως άγονη εκτόνωση τότε δεν εξημερώνει,αλλά εξαγριώνει σιγά σιγά .
ειναι αποβλακωτική μια τέτοια μουσική και παραπλανητική διότι κρύβει το μείζον.

οχι οτι αλλα ειδη μουσικης ειναι καλυτερα,με ενα σωρο καψουροτραγουδα,να πραγματεύονται θεματα τελειως ποταπα.

Ανώνυμος είπε...

τωρα που ειπε για τσερνομπιλ ο παραπανω ο σχολιαστης,επισημανε αθελα του και μια πασιγνωστη προφητεια της αποκαλυψης που επαληθευτηκε στο τραγικο αυτο δυστυχημα