Για αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εδώ christos.vas94@gmail.com.

Σελίδες

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Εξαναγκάζουν τους Βραζιλιάνους να αποδεχτούν την ομοφυλοφιλία. Νόμος κατά της ‘ομοφοβίας’ και κατήχηση στα σχολεία.


Του Marcos / San Paolo Bureau (henrymakow.com)
Η παραπάνω (σοκαριστική) φωτογραφία είναι από το υλικό της κυβέρνησης της Βραζιλίας που θα μοιραστεί στα γυμνάσια όλης της χώρας.
Μια σκιά πλανιέται πάνω από τη δημοκρατία και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα στη Βραζιλία. Το όνομά της είναι νόμος PLC122.
Εάν αυτός ο νόμος εγκριθεί, κάθε είδους ηθικής, θρησκευτικής, φιλοσοφικής ή ιατρικής γνώμης κατά του ομοφυλόφιλου τρόπου ζωής, θα υποβάλει το συγγραφέα σε φυλάκιση και βαριά πρόστιμα. Και αυτό δεν θα αφορά μόνο τα μεγάλα εμπορικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και τα blogs, τις εκπομπές θρησκευτικού περιεχομένου, ακόμα καιτις ιδιωτικές συνομιλίες. Από τις μέρες του Ναζιστικού Κόμματος και της Μαοϊκής Πολιτιστικής Επανάστασης,δεν έχουμε δει μια τέτοια κατάφωρη προσβολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε αυτό το μέγεθος.
Το ριζοσπαστικό κίνημα αξιοποιεί τη δυναμική που παράγεται από την έγκριση των Αστικών Ενώσεων των ομοφυλόφιλων από το Ανώτατο Δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα, σε ένα παράνομο σφετερισμό της λειτουργίας του Κογκρέσου. Ο νόμος δείχνει ασέβεια προς το Σύνταγμα, το οποίο μπορεί να αλλάξει μόνο από την πλειοψηφία του Κογκρέσου. Τώρα, οι gay ακτιβιστές σχεδιάζουν μια πορεία για το νομοσχέδιο στη Μπραζίλια, η οποία χρηματοδοτείται με χρήματα από τις ΜΚΟ, ώστε να συμπέσει με την Παγκόσμια Αντι-Ομοφοβική Ημέρα, στις 17 Μαΐου.
Μια βαριά εκστρατεία των ΜΜΕ βρίσκεται εν εξελίξει εδώ και αρκετά χρόνια, όπου μόνο pro-gay ειδήσεις εμφανίζονται στις εφημερίδες. Μια τεράστια εκστρατεία απευαισθητοποίησης του κοινού προωθείται επίσης από το βραζιλιάνικο κανάλι ‘Globo TV’, μέσα από τις σαπουνόπερές του, που παρακολουθούνται από την πλειοψηφία του πληθυσμού. Οι περισσότεροι συγγραφείς σαπουνόπερων είναι είτε ανοιχτά γκέι ή αριστεροί. Έχουν παρουσιάσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών ρομαντικά ζευγάρια ομοφυλοφίλων, ιστορίες ομοφυλόφιλων υπό διωγμό και τελικά γκέι γαλλικά φιλιά, με τρόπο που μόνο ως social engineering (κοινωνική μηχανική) μπορεί να περιγραφεί.(Σχ. ΚΟ: Η «κοινωνική μηχανικής αποτελεί ένα είδος μυστικής επιστήμης του χειρισμού του πλήθους, που χρησιμοποιείται από τους «λίγους» που γνωρίζουν τα μυστικά της εκμετάλλευσης και της εξουσίας και έχουν τα μέσα για να την επιβάλλουν στις μάζες. Η κοινωνική μηχανική ονομάζεται και «επιστήμη της εκμετάλλευσης του έμψυχου υλικού», «τέχνη της απάτης», «μυστικά της εξουσίας», «χειρισμός των κατωτέρων», «real politiκ», κ.ά ). Αυτό το μήνα, υπήρχε μια σκηνή σε μία σαπουνόπερα όπου μια κόρη επιπλήττει τον πατέρα της, λέγοντάς του ότι θα μπορούσε να συλληφθείεπειδή λέει το αφεντικό "fruity" (‘κουνιστός’), «επειδή έρχεται ένας νέος νόμος».
Ένα πρακτικό παράδειγμα μεροληψίας ήταν η ευρεία κάλυψη από τα media της χώρας, της επίθεσης που δέχτηκε ένας γκέι από κάποιον αλήτη, στο Σάο Πάολο. Αν και δεν υπήρχαν αποδείξεις ότι ο επιτιθέμενος γνώριζε ότι το θύμα ήταν ομοφυλόφιλος, και ότι αυτό συνέβη μετά τα μεσάνυχτα, σε μια επικίνδυνη περιοχή για κάθε άτομο, το θέμα συζητήθηκε για εβδομάδες. Τα περισσότερα εγκλήματα κατά ομοφυλόφιλων ατόμων στη Βραζιλία έχουν διαπραχθεί από τους συντρόφους τους, ή σχετίζονται με τα ναρκωτικά ή την πορνεία, όπως συμβαίνει με τους τραβεστί (συνήθως είναι και τοξικομανείς και πόρνες). Υπάρχει σχεδόν μηδενική πραγματική ομοφοβία στη Βραζιλία. Σε όλη μου τη ζωή, δεν έχω δει ποτέ ένα γκέι άτομο να είναι θύμα εκφοβισμού.
Από την άλλη πλευρά, έχουμε δει πολλές επιθέσεις από ομοφυλόφιλους παιδεραστές (βιασμούς και δολοφονίες) σε παιδιά, ακόμα και από εκπαιδευτικούς στα σχολεία. Αυτές οι περιπτώσεις συχνά παραμελούνται από τα μέσα ενημέρωσης και, όταν δημοσιευθούν, ο δημοσιογράφος δεν γράφει ποτέ τη λέξη ‘ομοφυλόφιλος’.
Ακόμα και αυτή την εβδομάδα, ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο σε μια μοντέρνα περιοχή στο Σάο Πάολο έπρεπε να βάλει φρουρούς ασφάλειας μέσα στο μπάνιο, επειδή οι ομοφυλόφιλοι άνδρες έκαναν σεξ δημοσίως.
Η επόμενη κίνησή τους είναι η προώθηση του «gay kit», μιας σειράς από DVD που παρήχθησαν από την κυβέρνηση, που δείχνουν σαφή γκέι συμπεριφορά σε παιδιά, που πρέπει να δουν οι μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου, προκειμένου να τους δοθεί κίνητρο για ένα ‘γκέι lifestyle. Στο μέλλον, τίποτα δεν θα είναι αδύνατο. Ιατρικές ειδήσεις, όπως η πρόσφατη μελέτη που δείχνει ότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν διπλά ποσοστά καρκίνου, θα πρέπει να λογοκρίνονται. Συντηρητικά blogs και θρησκευτικά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά κανάλια, θα τεθούν εκτός νόμου. Αν απολύσεις έναν τεμπέλη, ανίκανο ομοφυλόφιλο εργαζόμενο, θα πηγαίνεις φυλακή. Αν δεν προσλάβεις έναν ομοφυλόφιλο θα πηγαίνεις φυλακή. Αν παραθέσεις ένα απόσπασμα από τηνΒίβλο για την ομοφυλοφιλία, θα πηγαίνεις φυλακή. Αν διαμαρτύρεσαι για δύο άντρες που φιλιούνται και χαϊδεύονται σε ένα εστιατόριο μπροστά στα παιδιά σου, θα πηγαίνεις φυλακή (ο νόμος το λέει συγκεκριμένα έτσι). Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου θα ήταν αρκετό για να με βάλει στη φυλακή. Η κοινωνία θα είναι στο έλεος μιας ειδικής κάστας, με ειδικά προνόμια.
Η κυβέρνηση, βαθιά μπλεγμένη στα εβδομαδιαία σκάνδαλα διαφθοράς της τάξης δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκφράζει την ικανοποίησή της απόσπασης της προσοχής του λαού από τα προβλήματα.
Ο νόμος αυτός θα κάνει το ομοφυλοφιλικό σεξ το πιο ιερό πράγμα στη Βραζιλία. Περισσότερο από το Θεό, περισσότερο από τα παιδιά. Στη χώρα αυτή, έχουμε δει όλα τα είδη των βεβηλώσεων, όπως εικόνες του Χριστού βυθισμένες στα ούρα και ακόμη και έναν ομοφυλόφιλο να βγάζει ένα ροζάριο από το ορθό έντερο του, στις επιχορηγούμενες από το κράτος εκδηλώσεις «τέχνης». Αυτό θεωρείται αυτο-έκφραση.
Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης θεωρούν τη Βραζιλία ως το επόμενο ‘θαύμα του κόσμου’, ιδιαίτερα αφότου οι μαρξιστές ανέλαβαν τη χώρα. (Στην φώτο: ο πρόεδρος Λούλα με την σημαία των ομοφυλόφιλων). Να μην γελιόμαστε. Η Βραζιλία είναι μια από τις πρωτοπόρες χώρες στην πορεία προς τη νέα παγκόσμια τάξη και την ολοκληρωτική καταστροφή των ηθικών και οικογενειακών αξιών, μια θέση που θα κάνει την Βόρεια Κορέα να μοιάζει η γη της ελευθερίας.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Χρήστος είπε...

Έρχεστε; Είτε έρχεστε είτε όχι μην περιμένετε να στεριώσει η ομοφυλοφιλία στην Ελλάδα όπως στέριωσε στις άλλες χώρες. Εδώ έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και δεν καταπίνουμε σαχλές θεωρίες περί ισότητας μεταξύ ετερόφυλων και ομοφυλόφιλων. Η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια, και καλά θα κάνετε να το συνειδητοποιήσετε. Η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ θα περάσει στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΑΧΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΕΣΕΙΣ;.ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΙΜΟΝΟ.ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΑΛΛΟ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ .Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕΝΕΤΕ ΕΙΝΕ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.

Χρήστος είπε...

Η ομοφυλοφιλία προκαλεί την οργή του Θεού και είναι ένα θανάσιμο αμάρτημα που στέλνει τον άνθρωπο απευθείας στην κόλαση. Είναι αμάρτημα γιατί διαστρεβλώνει την φυσιολογική και ιερή ένωση του άντρα και της γυναίκας. Είναι ένα αρρωστημένο πάθος σαρκολαγνείας χωρίς καμία υπόσταση αγάπης μεταξύ των ατόμων. Οι ομοφυλόφιλοι δεν νιώθουν πραγματική αγάπη ο ένας για τον άλλο(όπως ο άντρας για τη γυναίκα)παρά μόνο εξωτερικεύουν τις ζωώδης σαρκικές επιθυμίες τους οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με το φυσιολογικό, γιατί το σεξ δεν είναι για την ηδονή αλλά για να φέρνουμε στον κόσμο με αγάπη τα παιδιά που είναι πλασμένα κατ' εικόνα και καθ΄ ομοίωση του Χριστού, γινόμαστε και εμείς συν δημιουργοί. Οι ομοφυλόφιλοι τι κάνουν; Αφήνονται στην λαγνεία της σάρκας και μάλιστα σε μια αποτρόπαιη και αηδιαστική μορφή.

Ανώνυμος είπε...

Για τους ομοφυλόφιλους λίγο πολύ συμφωνώ με τα προηγουμένως λεχθέντα.. άλλωστε εμένα αυτά δε με αφορούν γιατί είμαι ετεροφυλόφιλος.Θα διαφωνήσω όμως με την γνωστή καραμέλα που πιπιλίζουν οι απανταχού θρησκευόμενοι, ότι το σεξ πρέπει να αφορά μόνο την τεκνογονία...Κοιτάχτε πέρα από την πλάκα, ας σοβαρευτούμε.Θεωρώ ότι υποστηρίζετε ακόμα αυτές τις απόψεις από σεβασμό-ενίοτε τυφλό- στην παράδοσή σας κι όχι επειδή είσαστε τόσο αφελείς για να θεωρείτε ότι ένας νέος άνθρωπος τη σήμερον ημέρα μπορεί να ζήσει από τα 18 του (και πολλά βάζω διότι τα σημερινά παιδιά αρχίζουν και από τα 15) μέχρι το γάμο του, που ποιος ξέρει πότε θα τον κάνει ο καθένας, χωρίς σεξουαλική επαφή με τουλάχιστον 3 γυναίκες... Εκτός αν περιοριστεί αυτός ο δύσμοιρος νέος στον αυνανισμό, που και πάλι εσείς τον θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα...
Εγώ δηλαδή που πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα σε οίκο ανοχής θα πάω στην κόλαση; Για όνομα δηλαδή....

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που λέτε για τους ομοφυλόφιλους δεν με αφορούν διότι εγώ ο ίδιος είμαι straight.Ωστόσο αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν έχετε ιδέαν από σεξουαλικές ή άλλου τύπου διαφυλικές σχέσεις- εφόσον κρατάτε το ποίμνιό σας συστηματικά στο σκοτάδι σε αυτά τα θέματα- και έχετε και μούτρα και μιλάτε..Εσάς είχε για ινστρούχτορες τόσα χρόνια ο κακομοίρης ο θείος μου και τώρα είναι 39 χρονών, άνεργος και δεν έχει πάει ποτέ του με γυναίκα...
Και σε τελική ανάλυση ρε φιλαράκι εγώ που πάω μια φορά τη βδομάδα σε οίκο ανοχής θα πάω στην κόλαση; Ξυπνάτε..

Χρήστος είπε...

Ανοίγεις ένα αρκετά λεπτό θέμα. Ρίξε μια ματιά στον σύνδεσμο που θα σου δώσω και ίσως σε διαφωτίσει σε κάποια σημεία: http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/2011/06/blog-post_7841.html

Ανώνυμος είπε...

Γενικότερα σαν έφηβος υπήρξα πολύ συνεσταλμένος.Την ηλικία των 13-17 χρόνων,η οποία υποτίθεται ότι είναι η πιο ξέγνοιαστη ηλικία για όλους,εγώ την πέρασα μέσα στα κόμπλεξ και στην κακομοιριά...Δεν ήμουν ωραίο παιδί, ήμουν χοντρός, φορούσα και σιδεράκια καταλαβαίνετε νομίζω...Γι αυτό ακριβώς και δεν τολμούσα να διανοηθώ να κάνω παρέες με κοπέλες..η χυλόπιτα ήταν σίγουρη..Και επιπλέον..σκέφτηκα ήταν που ήταν χάλια η ψυχολογία μου να φάω και απόρριψη..άστο καλύτερα..Έβλεπα που λες τους ωραίους της τάξης και άλλους στον δρόμο να "χαριεντίζονται" κι εγώ στην απέξω..μούγκα..Από εκείνη την περίοδο απέκτησαν γερές ρίζες μέσα μου τα πάθη,όπως τα λέτε κι εσείς,της μνησικακίας και της ζηλοφθονίας..
Πέρασαν τα χρόνια και παρόλο που αδυνάτισα, έκανα ένα αρκετά ωραίο σώμα και ομόρφυνα αρκετά, εντούτοις στο πανεπιστήμιο τα κορίτσια με θέλαν μόνο σαν φίλο..Όταν προσπαθούσα να "προχωρήσω"με αντιμετώπιζαν με μια "ευγενική" απόρριψη..και μετά μην τις είδατε..Ξέρεις αγαπητέ Χρήστο πόσα χρόνια από τα 13 μου προσπαθώ να καταλάβω τι είναι τόσο πια αυτό που έχω και απωθεί τους ανθρώπους τόσο μακριά από μένα..Άλλοι άνθρωποι είναι ωραίοι, άλλοι είναι άσχημοι, άλλοι έχουν μεγάλη μύτη,άλλοι μεγάλο σαγόνι κ.ο.κ. κι όμως εγώ έχω δει στο δρόμο όλους αυτούς τους τύπους ανθρώπων "ζευγαρωμένους"..Εγώ τι έχω και δεν αντέχομαι;
Συγγνώμη για την μακρηγορία μου θα περάσω τώρα στο θέμα το οποίο με απασχολεί..Προκειμένου να πάψω να ζηλεύω και να μιζεριάζω θανάσιμα πήρα την απόφαση και πήγα πέρυσι πρώτη φορά σε οίκο ανοχής..Η σκέψη μου ήταν:"Γιατί εγώ να στερούμαι κάτι το οποίο οι άλλοι το απολαμβάνουν δωρεάν αφενός" και αφετέρου "τουλάχιστον μπορεί να μην έχω κοπέλα αλλά άμα αποκτήσω θα είμαι καλός στον σ......... τομέα και θα με εκτιμάει.."Πήγα που λες και μάλιστα πολύ συχνά και για ένα διάστημα ένιωθα "νικητής" και νόμιζα ότι είχα ξεπεράσει τους φόβους μου...Παρόλα αυτά περνώντας ο καιρός όχι μόνο τα σαρκικά μου πάθη αναζωπυρώθηκαν(νόμιζα συν τοις άλλοις ότι άπαξ και πήγαινα με γυναίκα θα λιγόστευαν οι σαρκικοί πειρασμοί)αλλά νιώθω ένα αφάνταστο κενό μέσα μου,ένιωσα σε μια στιγμή να υποδαυλίζομαι σε μια μηχανή χωρίς συναισθήματα...Και φυσικά νιώθω κυρίως βαθύτατα αμαρτωλός,ένοχος ενώπιον του Θεού..Θα ήθελα να μου δώσεις τη συμβουλή σου..Τι να κάνω για να συμφιλιωθώ ξανά με τον Θεό;
Σε ευχαριστώ που με άκουσες...

Χρήστος είπε...

Φίλε μου το μήνυμα σου με χαροποίησε ιδιαίτερα, δύσκολο στις μέρες μας να βρεις ανθρώπους οι οποίοι έχουν το θάρρος να αποδεχτούν τα λάθη τους χωρίς να τα δικαιολογούν με διάφορες γελοιότητες. Και μόνο το ότι έχεις αποδεχτεί το ότι έσφαλες είναι ένα σπουδαίο βήμα που σε φέρνει κοντά στο Θεό. Μην κάνεις όμως το λάθος να πιστεύεις πως φταις εσύ ή κάτι επάνω σου για το ότι δεν γίνεσαι αποδεκτός από τις γυναίκες. Οι νέοι σήμερα, έχοντας απομακρυνθεί από τον Θεό έχουν καταντήσει έρμαια των σωματικών και ψυχικών παθών τους, αντί να αναζητούμε την πραγματική αγάπη στον άλλον κοιτάμε εάν το άλλο μας μισό θα είναι ελκυστικό, όμορφο και τα σχετικά ξεχνώντας πως ούτως ή άλλως αναπόφευκτα μια μέρα θα γεράσουμε και εις μάτην η εξωτερική ομορφιά, ξεχνάμε πως η εξωτερική ομορφιά μπορεί ανά πάσα στιγμή να χαθεί(ένα ατύχημα) και δεν αγαπούμε σε βάθος παρά μόνον εξωτερικά. Για αυτό και υπάρχει αυτή η κρίση με τα πολλά διαζύγια και τα συναφή. Έλεγε ο Γέροντας Παΐσιος"θα σκεφτείς την σύντροφο της ζωής σου με το πρόσωπο της σαν μια άσχημη άμορφη μάζα, αν την αγαπάς ακόμη, τότε όλα είναι καλά". Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι και οι περισσότερες δεν ξέρουν τι ψάχνουν, έχουν καταντήσει άβουλα όργανα του σεξ και της ηδονής πιστεύοντας πως έτσι θα γεμίσουν το κενό που δημιουργείτε από την απουσία του Χριστού μέσα τους. Λείπει από μέσα τους ο Χριστός, η πραγματική και αληθινή αγάπη για αυτό και μένουν στάσιμοι χωρίς να μπορούν να βρουν πραγματική εσωτερική γαλήνη. Καλό είναι να βρεις έναν πνευματικό και να εξομολογηθείς τα όσα σε βαραίνουν, θα νιώσεις απίστευτα ξαλαφρωμένος, επίσης πολύ προσευχή και την ευχή "Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ του Θεού ελέησον με τον αμαρτωλών", και όσο μπορείς να εκκλησιάζεσαι, δυστυχώς αυτά χλευάζονται και αγνοούνται παντελώς από τους νέους(και τους μεγαλύτερους...)και για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Η αληθινή μαρτυρία σου σχετικά με τα σαρκικά πάθη είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη και πιστεύω θα βοηθήσει πολλούς. Εάν θες να συνεχίσουμε τη συζήτηση μπορείς και να επικοινωνήσεις μαζί μου και στο mail(όχι πως με πειράζει εδώ απλά για να νιώθεις ποιο άνετα). zelda12305@yahoo.gr

Χρήστος είπε...

Και μην στεναχωριέσαι, κάνε προσευχή στο Θεό μέσα από την ψυχή σου και εκείνος θα σε βοηθήσει στο πρόβλημα σου, είναι μεγάλη η δύναμη της προσευχής όταν βγαίνει μέσα από την ψυχή...

Ανώνυμος είπε...

Ας κάνουμε ό, τι νιώθουμε και ό, τι πραγματικά θέλουμε, ανεξάρτητα από προπαγάνδες και θεωρίες. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει το δικό του δρόμο για να ακολουθήσει. Ας μην ζητάμε την απάντηση για οποιοδήποτε πρόβλημά μας από τους άλλους, αλλά από τον εαυτό μας.

Χρήστος είπε...

Εξαρτάται τι είναι αυτό που νιώθουμε και αυτό που θέλουμε. Πάντα να κοιτάμε εάν είναι ορθό κατά τον Χριστό. Να σκεφτόμαστε και να λέμε, "θα το ήθελε αυτό ο Χριστός, τι γνώμη θα είχε για αυτό ο Χριστός;" Θα συμφωνήσω στο να μην ζητάμε πάντα την επίλυση των προβλημάτων μας από τους άλλους, όμως δεν είναι άσχημο να μοιραζόμαστε αυτά που νιώθουμε και να συμβουλευόμαστε μεταξύ μας. Από όσα ακούμε κρατάμε τα ορθά κατά Χριστό.

elenitheof είπε...

Η αληθινή ομορφιά στον άνθρωπο είναι η αγνότητα της ψυχής και του σώματος και η καθαρότητα από τα πάθη. Το σώμα μας είναι ναός του Αγίου Πνεύματος και οφείλουμε να το σεβόμαστε. Τα στολίδια που ομορφαίνουν τον άνθρωπο είναι οι αρετές που καλλιεργεί ο άνθρωπος όταν υπακούει στο θέλημα του Θεού και όταν υπομένει τις δοκιμασίες που επιτρέπει ο Θεός. Η θεία χάρη χαρίζει στον άνθρωπο γλυκύτητα, πραότητα, ταπείνωση, αγάπη, ειρήνη που τον ομορφαίνει ακόμα κι αν έχει σωματικές ατέλειες. Η θεία χάρη ενώνει τα ανδρόγυνα με την ενότητα της αγάπης και τότε κανείς δεν μπορεί να τα χωρίσει. Γι' αυτό ας αγωνίζεται στη σωφροσύνη ο ανύπαντρος μέχρι το γάμο, δεν είναι δύσκολο με τη χάρη του Θεού, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει και τους πειρασμούς μετά το γάμο και να ζήσει και τότε με σωφροσύνη. Είναι πολλά τα δώρα που χαρίζει ο Χριστός σ' αυτούς που αγωνίζονται να ζουν με αγνότητα και σωφροσύνη ενώ όσοι ζουν φυλακισμένοι στα πάθη τους νιώθουν κενό, κατάθλιψη, απογοήτευση, απελπισία γιατί εξουσιάζονται από τους δαίμονες. Σ' αυτόν που ζει με σωφροσύνη και προσευχή ο Θεός του χαρίζει τον κατάλληλο σύντροφο την κατάλληλη στιγμή. Η ζωή είναι σύντομη, το σώμα μας θα γίνει χώμα, γι' αυτό ας μην είμαστε κολλημένοι με τις πρόσκαιρες υλικές απολαύσεις αλλά να επιδιώκουμε να νιώθουμε πνευματικές απολαύσεις που μας χαρίζει η ένωσή μας με το Χριστό. Αλλά και το πιο ανώτερο είναι να μη ζητάμε εγωιστικά τις πνευματικές απολαύσεις και τα χαρίσματα από το Χριστό αλλά να τον αγαπάμε γιατί πρώτα αυτός μας αγάπησε και θυσιάστηκε για μας. Γι' αυτό από αγάπη για το Χριστό να κόβουμε το θέλημά μας και τα πάθη μας για να είμαστε ευάρεστοι στο Σωτήρα και Δημιουργό μας. Η ομοφυλοφυλία μας κάνει χειρότερους κι από τα ζώα. Οι ομοφυλόφιλοι οφείλουν να μετανοήσουν και να ζήσουν με σωφροσύνη. Γιατί ο προορισμός μας είναι να μοιάσουμε στο Θεό στην καθαρότητα της αγάπης του είτε μέσα από το δρόμο της αγαμίας και της παρθενίας είτε μέσα από έναν ευλογημένο γάμο.

Χρήστος είπε...

Σε ευχαριστώ για αυτό το σχόλιο elenitheof. Υπέροχο, θα το δημοσιεύσω σαν ανάρτηση.

elenitheof είπε...

Χρήστο, σ' ευχαριστώ. Όλοι μας χρειαζόμαστε να διαβάζουμε το θέλημα του Θεού γιατί κινδυνεύουμε να παρασυρθούμε από το κοσμικό πνεύμα που μας οδηγεί στην αμαρτία και στην απογοήτευση. Πολλοί έχουμε άγνοια σε πολλά θέματα και οφείλουμε να ψάχνουμε για να βρούμε την αλήθεια. Ευτυχώς υπάρχουν πολλά καλά χριστιανικά μπλογκς και η ψυχική μας ωφέλεια είναι μεγάλη όταν τα διαβάζουμε.

Χρήστος είπε...

Εγώ σε ευχαριστώ, ο Θεός να σε έχει καλά.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Χρήστο, πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σου.Θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά μέχρι ένα σημείο.Δεν βρίσκω καθόλου σωστό να προωθείται η ομοφυλοφιλία με τέτοιο τρόπο στα σχολεία και η ομοφοβία να τιμωρείται με τόσο υπερβολικά αυστηρό τρόπο.Στο κάτω-κάτω, είναι μια μη φυσιολογική κατάσταση.Εξίσου σωστό όμως δε βρίσκω και να καταδυναστεύονται οι ομοφυλόφιλοι λόγω των σεξουαλικών τους προτιμήσεων.Δε βράζουν όλοι οι ομοφιλόφιλοι στο ίδιο καζάνι...Στο άρθρο σου, τους παρουσιάζεις σαν ανώμαλους παιδεραστές, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ικανοποίηση μέσω της σεξουαλικής ηδονής.Σε πληροφορώ ότι, αν και ομολογώ ότι είμαι ετεροφυλόφιλη η ίδια, τα πράγματα δεν είναι πάντοτε έτσι.Όπως συμβαίνει και με τους ετεροφυλόφιλους ανθρώπους, υπάρχουν και οι διακριτικοί ομοφυλόφιλοι και αυτοί που αγαπούν από καρδιάς κι όχι για λόγους ηδονής.Αυτο μερικές φορές κιόλας είναι αδύνατο να επιτευχθεί, απ' ό,τι γνωρίζω (σε γυναικεία τέτοια ζευγάρια, απ' ό,τι φαίνεται).Και εγώ επιπλέον, δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια ρήση του Χριστού σχετικά με αυτό το θέμα...(αν υπάρχει, θα ήθελα πολύ παρακαλώ να το γνωρίζω).Ο Χριστιανισμός για μένα είναι να αγαπάμε τον άλλο, είτε είναι συντροφός μας είτε όχι, με την καρδία μας,πάνω απ' όλα αληθινά, χωρίς να ζητούμε αντάλλαγμα και χωρίς άλλα συμφέροντα στη μέση...Κι αυτό δε νομίζω να είναι προνόμιο μόνο των ετεροφυλοφίλων!Επίσης, δεν πρέπει να κρίνουμε έν ατομο μόνο από τη σεξουαλική του ταυτότητα.Υπάρχουν κι άλλες πλευρές του χαρακτήρα του, πολύ πιο σημαντικές!Κι αυτο είναι που με εκνευριζει σε περιπτωσεις που ακουω ότι ανθρωποι με λαμπρό χαρακτήρα απαξιώνονται στη ζωή μόνο και μόνο εξαιτίας αυτού του ελαττώματος(αρκεί φυσικά να μην τους επηρεάζει σε άλλους τομείς της ζωής τους).Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι στα παιδιά δε θα έπρεπε να επιβάλλεται έτσι η ομοφυλοφιλία, αλλά να τους παρέχεται μια σφαιρική γνώση γυρω από το θέμα, ώστε αφενός να μάθουν ότι δεν είναι μια φυσιολογική κατάσταση και πρέπει να αποφύγουν να διαλέξουν αυτό το δρόμο στη ζωή τους, αφετέρου να μάθουν να ανέχονται το διαφορετικό (σε σημείο που δεν βλάπτει) και να αγαπούν τους συνανθρώπους τους, σεβόμενα αυτούς και κρίνοντάς τους για πολύ σημαντικότερες πλευρές του χαρακτήρα τους.Αυτά είχα να πω...ελπίζω οι προβληματισμοί μου να σας έβαλαν σε σκέψεις...

Χρήστος είπε...

Όταν ρωτήσανε τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπεδινό για το ποια είναι τα μεγαλύτερα αμαρτήματα εξαιτίας των οποίων ο σύγχρονος άνθρωπος πέφτει στην κόλαση, η απάντηση του ήταν μεταξύ άλλων και η ομοφυλοφιλία. Ο Χριστός ευλόγησε μόνο τον γάμο μεταξύ ανδρών και γυναικών εννοώντας έτσι πως μόνο αυτή η σύζευξη είναι φυσιολογική. Οι ομοφυλόφιλοι πέραν του ότι γίνονται εκφραστές μίας αρρωστημένης κατάστασης αντί να συνειδητοποιήσουν την βαριά αρρώστια τους(η οποία αποτελεί βλασφημία μιας και προσβάλλουν με τις σεξουαλικές πράξεις του το σώμα τους που είναι ο ναός του Αγίου Πνεύματος)προσπαθούν να μας επιβάλλουν την άποψη πως είναι φυσιολογικοί και θέλουν να τους αποδεχτούμε όπως είναι αναντίρρητοι και να τους εντάξουμε στην κοινωνία σαν φυσιολογικούς. Ε, όχι αυτό δεν γίνεται. Άλλο η αγάπη και άλλο η ανοχή. Εδώ θέλουν να βουλώσουμε το στόμα μας μπροστά σε ένα φρικτό σοδομικό αμάρτημα και να το καταπιούμε χωρίς κουβέντα. Θα προσβληθούν; Ας προσβληθούν, εμείς έχουμε χρέος σαν Χριστιανοί να στηρίξουμε την αλήθεια και όχι να τα κάνουμε πλακάκια με τους ομοφυλόφιλους για να μην θιχτούν. Ας συνειδητοποιήσουν την αρρώστια τους και ας αλλάξουν πορεία.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Χρήστο, δεν τίθεται θέμα προσβολής σ' αυτό το ζήτημα.Εννοείται πως οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι φυσιολογικοί όσον αφορά τη σεξουαλική τους ζωή και τα λοιπά, αλλά γιατί αυτό να εμποδίσει εμάς τους υπόλοιπους να τους εκτιμήσουμε σαν άτομα, για άλλες καλές πτυχές του χαρακτήρα τους;Αν έχω ας πούμε ένα φίλο ομοφυλόφιλο, αλλά αυτό δεν έχει άσχημες συνέπειες ούτε σε εμένα ούτε σε κανέναν άλλο, δεν το δείχνει κλπ. και αυτός ο φίλος μου με βοηθάει στη ζωή μου, στέκεται δίπλα μου και με στηρίζει κτλ. και γενικά δεν αφήνει τη σ.ζωή του να πάρει το πάνω χέρι, θα πρέπει να σταματήσω να κάνω παρέα μαζί του;Δεν έχει κι αυτός ο άνθρωπος δικαίωμα στη φιλία, στην οικογένεια, στην εργασία;Γιατί να κρίνεται αυστηρά και σε άλλους τομείς της ζωής του, όπου το σεξ.στοιχείο δεν εμπλέκεται καθόλου;Δεν υποστηρίζω την ομοφυλοφιλία σαν φαινόμενο (αν και είναι πολύ πιο ήπια από άλλες "ανωμαλίες", όπως η παιδεραστία, με τις οποίες τη βάζουν συνήθως στο ίδιο τσουβάλι).Αν ήταν στο χέρι μου, θα έλεγα σε όλους τους ομοφυλόφιλους να ξυπνήσουν και να ρίξουν μια ματιά πιο βαθιά μέσα τους...γιατί πιστεύω έτσι θα ωρουν τον πραγματικό τους εαυτό και θα ανακαλύψουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι απλά μια φάση...έτσι νομίζω τουλάχιστον.Αν όμως το επιχειρήσουν και δεν τα καταφέρουν;Πρέπει αναγκαία να κόψω παρτίδες μαζί τους, ακόμη κι αν μοιραζόμαστε σημαντικότερα πράγματα;Το βρίσκω λίγο άδικο...

elenitheof είπε...

Ένας χριστιανός οφείλει να συμβουλεύσει το συνάνθρωπό του να μετανοήσει για την αμαρτωλή ζωή του και μέσα από τη μυστηριακή ζωή της εκκλησίας να θεραπευτεί από την αμαρτία. Αν εκείνος επιμένει στην αμαρτωλή ζωή του τότε ο χριστιανός πρέπει να σταματάει την επικοινωνία μαζί του γιατί μπορεί να παρασυρθεί κι εκείνος από την αμαρτωλή ζωή του άλλου αλλά και για να δείξει πως δεν συμφωνεί με την αμαρτία. Έτσι τον βοηθάει να οδηγηθεί στη μετάνοια.
Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να ρωτάμε τον πνευματικό μας ο οποίος έχει διάκριση.

Προτείνω μια ομιλία του π. Σάββα Αγιορείτου για το πώς πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τη σωτηρία του πλησίον.

http://hristospanagia1.wordpress.com/2012/02/16/%cf%80%e1%bf%b6%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%ac-%e1%bc%90%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%b5%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%ae-%cf%83/

Ανώνυμος είπε...

to national geographic exei kanei polla ntokimanter pano sto thema kai exei anaferthei kai gia thn ektetamenh omofilofilia ton zoon se ola eksagete to symperasma oti den ine thema prosopikhs epilogis alla einai thema toy "geniese" profanos loipon an geniese me ayto soy dinei ena martyrio o theos gia na anebeis perissotero?

Χρήστος είπε...

Όχι φίλε μου. Η ομοφυλοφιλία στα ζώα είναι ένας μύθος όπως αποδεικνύει αυτό το άρθρο στον σύνδεσμο.

http://redskywarning.blogspot.com/2011/12/blog-post_6748.html

Και ο άνθρωπος δεν γεννιέται με αυτό αλλά καλλιεργεί αυτή την αρρώστια λόγο διάφορων συγκυριών. Έτσι εάν θέλει να ανυψωθεί από το Θεό θα πρέπει να απαλλαγεί από την ομοφυλοφιλία και να αλλάξει δρόμο. Είναι μέγιστο πάθος, δαιμονοληψία, βαριά αρρώστια του πνεύματος και θεραπεύεται μόνο μέσω του Ιησού Χριστού.

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι δυνατόν τώρα να συγκρίνουμε τους ανθρώπους με τα ζώα;Στα ζώα, επειδή είναι ΖΩΑ προφανώς, τα φυσικά ένστικτα, όπως αυτό της αναπαραγωγής, εκφράζονται πιο ωμά και με περισσότερους τρόπους από τους ανθρώπους.Σαφώς, εγώ πιστεύω ότι οι "ομοφυλοφιλικές" περιπτύξεις μεταξύ ζώων αποτελούν απλά μια εκδήλωση του αναπαραγωγικού ενστίκτου τους, ένα είδος εκτόνωσης, όχι απαραίτητα συνηδειτής και υγιούς και μάλλον χωρίς αντίκρυσμα...Επίσης, κυρίως στα θηλυκά ζώα, το φαινόμενο της δήθεν ομοφυλοφιλίας, δεν είναι, κατά την προσωπική μου αποψη, τίποτε άλλο παρά μια έκφραση επιβολής της κυριαρχίας του ενός ζώου, αυτού που παίρνει τον "ανώτερο" ρόλο του "αρσενικού", πάνω στο άλλο, σε μια ομάδα όπως π.χ. το κοτέτσι ή η αγέλη...

Ανώνυμος είπε...

προπαγανδα κινουμενο σχεδιο για να αποδεχτουν τα παιδια την Ομοφυλοφιλία στην Αμερικη "Εναντιον της χριστιανικής Θρησκειας"

http://www.youtube.com/watch?v=D4SXo5rjkCA