Για αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εδώ christos.vas94@gmail.com.

Σελίδες

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΣΟΝΙΚΟΊ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΊ ΣΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΆ ANIME naruto και yugioh(και άλλα)


Από το anime naruto βλέπουμε το μάτι των illuminati που εμπεριέχει πολλά εξάρια.


Το 666 στο μάτι του χαρακτήρα. 

Από το anime yu-gi-oh το μάτι των ILLUMINATI μέσα σε μία πυραμίδα. 
Από το anime naruto το μάτι 666 και πάλι.
Naruto: Τελετή ανθρωποθυσίας με το τρίγωνο της μασονίας ξεκάθαρα σχεδιασμένο στο πάτωμα. 
Το 666 και πάλι στο naruto
Από το anime yugioh και πάλι το μάτι σε πυραμίδα. Σημαντικό να αναφέρουμε τον αιγυπτιακό αποκρυφισμό που κατακλύζει το κινούμενο σχέδιο. 

Από το anime naruto, η σφραγίδα που βλέπουμε χρησιμοποιήθηκε από τους γονείς του πρωταγωνιστή για να εγκλωβίσουν οι γονείς του μέσα του έναν δαίμονα...για το καλό του.
Και πάλι το 666 μέσα στο μάτι. 



Naruto: Το 666 σε μία σφραγίδα που εγκαθίσταται στο σώμα του υποψήφιου θύματος από την οποία αντλεί δύναμη με κόστος την ζωτική του ενέργεια. 
Από το naruto. Συγκρίνεται τα μάτια με την Ισραηλινή σημαία.





Ο χαρακτήρας επηρεασμένος από την σφραγίδα 666 που αναφέραμε πριν μετατρέπεται σε αυτό το δαιμονικό πλάσμα. 
 Επηρεασμένο από τον baphomet; 



Βίντεο με τον naruto να μεταμορφώνεται σε γυμνή γυναίκα, όπως προανέφερα στο "Η παγίδα των Ιαπωνικών anime" ο naruto είναι ένα νεαρό αγόρι μαθητής ακόμα ο οποίος πολεμώντας διάφορους προσπαθεί να περάσει θετικά μηνύματα περί φιλίας και ειρήνης.... Σημειώστε, ΌΛΑ αυτά που παρουσιάζονται παρακολουθούνται και από μικρά παιδιά, καθώς το χαριτωμένο πολύχρωμο σχέδιο τα κάνει προσιτά και σε αυτά με τους γονείς να αγνοούν τι γίνεται θεωρώντας πως τα παιδιά τους βλέπουν "παιδικά" όμως μπορούν να διαστρέψουν εύκολα και το μυαλό ενός ενήλικα(εν αγνοία του τις περισσότερες φορές)και είναι εύκολο να βρεις επεισόδια δωρεάν στο διαδίκτυο.

Βίντεο από το anime "one piece" (το anime στο οποίο πέρνει μέρος και ο τραβεστί που προ ανέφερα,αυτός που επηρεάζει τις ορμόνες).  Το συγκεκριμένο anime ξεκινάει σαν μια πειρατική περιπέτεια δράσης με χιουμοριστικά στοιχεία, όμως καθώς περνούν τα επεισόδια, σιγά σιγά μας παρουσιάζει εικόνες διαστροφής και πνευματικής αρρώστιας όπως αυτή του τραβεστί, και εικόνες σαν αυτές του βίντεο όπου κάποιες αμαζόνες προσπαθούν να  ξεριζώσουν τα γενετικά όργανα του πρωταγωνιστή!


Από το One piece ο τύπος με την κόκκινη μπλούζα φοράει ξεκάθαρα το 666
one piece: πιθανό μασονικό μάτι. 


Πιθανή απεικόνιση δαιμονιής κεφαλής;(one piece)

Τάφοι χωρίς θρησκευτικά διακριτικά(παγκοσμιοποίηση); 
Και άλλα σεξουαλικά υπονοούμενα. 
one piece και πάλι. 




Σημειώστε!  Όλα αυτά τα anime ξεκινούν με ένα σχετικά αθώο σενάριο και καθώς προχωρούν, και ενώ ο θεατής έχει εθιστεί(πιστέψτε με, εθίζεσαι εύκολα καθώς έχουν αρκετά  περίτεχνο σενάριο) μπλέκουν μέσα  όλες αυτές τις αρρωστημένες εικόνες. Συνήθως, αρχικά δεν βλέπεις αυτές τις ανωμαλίες αλλά σου τις πετάν μετά και ενώ έχεις γίνει θαυμαστής της σειράς. Αρχικά είναι προσιτά ακόμη και για παιδιά(εν σύγκριση με ότι βλέπουν τα παιδιά σήμερα) και στην πορεία, βήμα βήμα το σενάριο αλλάζει προσθέτοντας σκηνές βίας και διαστροφής. Όλα σχεδιασμένα ύπουλα... 
Και για το τέλος ένα βίντεο με τον τραβεστί εν δράση...


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ NARUTO (ΜΑ ΟΛΑ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΝΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΙΜΕ ΑΥΤΑ....ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕΙΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Και όμως, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται υσχύει, οι συμβολισμοί αυτοί προκαλούν πλήση εγκεφάλου. Πολλοί από τους φίλους με πιέζουν να τα δω με μια εξαιρετικά προσυλητιστική προσέγγιση. Έχω αγανακτήσει.

Αλλά ο λόγος που γράφω το ποστ είναι άλλος. Έκανα κι εγώ η ίδια μια προσωπική έρευνα πάνω στην σκοτεινή αν μου επιτρέπεις να το θέσω έτσι κουλτούρα τον Ιαπωνικών κόμικ (γνωστών στους φαν ως μάνγκα) και ανακάλυψα μερικά πολύ σοκαριστικά είδη.
Ψάχνοντας για ρομάντζο προκειμένου να δω πως βλέπουν το θέμα αυτό οι ιάπωνες ανακάλυψα πως ευνοούν σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό την ομοφυλλοφιλία.
(ακολουθούν πληροφορίες από την βικιπαίδεια)

http://en.wikipedia.org/wiki/Yaoi

http://en.wikipedia.org/wiki/Bara_%28genre%29

Στην αρχή δεν το πίστεψα και έψαξα σε ιστοσελίδες όπου δημοσιεύουν σειρές πειρατικά και συνδειτοποίησα ότι όχι μόνο υσχύει, αλλά συνδυάζεται συχνά και με αισχρά παγανηστικά θέματα όπως τη ζωολαγνία (οι πρωταγωνιστές σε αυτό εδώ είναι λυκανθρώποι) και τις τελετές οργίων
http://www.mangahere.com/manga/hide_and_seek/v01/c009/9.html
καθώς και με τον συμοβολισμό (δες το τατουάζ με το φίδι στον ώμο) και θεωριές που σχετίζονται με την δημίουργία ενώ δεν λύπει και η "αρσενική" εγκυμοσύνη
http://www.mangarush.com/manga/sex-pistols/v-1/3/p-4

Θα ήθελα να ερευνήσεις το θέμα και να γράψεις ένα άρθρο πάνω του, όπως έκανες και με τα hentai. Πιστεύω πως oι κόποι σου θα ανταμειφθούν και αρκετός κόσμος θα ενημερωθεί για το επικίνδυνο αυτό είδος.

Χρήστος είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ για αυτές τις πληροφορίες. Θα ξεκινήσω σύντομα ένα νέο άρθρο πάνω στο θέμα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Χρήστος είπε...

Πράγματι φίλε μου, οι ζημιές που προκαλούνται στην ψυχή του ανθρώπου από τη θέαση αυτών των αρρωστημένων σειρών είναι τρομερές. Χαίρομαι που και εσύ βρήκες τη γιατρειά σου κοντά στο Χριστό και μακάρι και άλλοι να βρουν αυτό το δρόμο. Το θέμα είναι να αντιληφθούν όλοι το λάθος τους και να αλλάξουν δρόμο, από το δρόμο της βρομιάς των anime να μπουν στον δρόμο του Χριστού. Και δίπλα στο Χριστό θα βρουν αληθινή παρηγοριά και ευτυχία.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Χρήστος είπε...

Φίλε Ιωάννη σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου. Εκείνο που σκέφτηκα εγώ είναι να συγκεντρώσω τις μαρτυρίες των διαφόρων πρώην fan των anime και να τις βάλω σε μία ανάρτηση. Έτσι όποιος επιθυμεί ας μας γράψει χωρίς δισταγμό τις εμπειρίες του από αυτές τις σειρές και το πως άλλαξε δρόμο και εγώ θα τα αναρτήσω προς βοήθεια και άλλων που είναι εθισμένοι με αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προσωπικά έχω μια ολίγον διαφορετική άποψη. Μπορεί να είναι αλήθεια ότι όλα αυτά θεωρούνται σατανικά για την Χριστιανική εκκλησία. Όμως μπορεί να είναι καταβάθος τελίος τυχαία μερικά "σατανικά" πράματα των anime( π.χ. το sharingan, δηλαδή το 666 μάτι που είπες). Το μάτι στα πράματα της χιλιετίας, από το yu-gi-oh, δεν έχει να κάνει τίποτα με τους ηλλουμινάτους η οτιδήποτε άλλο σατανικό ιδεώδες. Βέβαια δεν μπορώ να αρνηθώ ότι στιγμές από το one piece, τα hentai και anime με ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο είναι απαράδεκτα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όχι όλα τα anime είναι σατανικά και αφείνουν τραυματικές εμπειρίες. Βλέπω anime από 5 χρονών και δεν έχω επηρεαστεί από animes όπως το shaman king και το yugioh. Και αν θες να ξέρεις 16 χρονών είμαι, anime βλέπω καθημερινά και προσεύχομαι κάθε μέρα στον θεό. Υστερόγραφο-1: τα animes με βοήθησαν να φτιάξω τον χαρακτήρα μου, και απλά αγνοούσα τις "σατανικές" λεπτομέρειες. Υστερόγραφο-2: Παρακαλώ έγκρινε αυτό το post διότι όπως και στην πολιτική, έτσι και εδώ πρέπει να ακουστούν πολλές γνώμες.

Χρήστος είπε...

Κανένας από τους συμβολισμούς δεν είναι τυχαίος, αλλά όλα εξυπηρετούν τον σκοπό τους.
Και Χριστιανός και fan το anime δεν γίνεται. Σκοπός του ανθρώπου είναι να γίνει άγιος και μόνο η εκκλησία μπορεί να πλάσει αγίους, αν είναι να χρησιμοποιήσουμε τα anime ως μέσω για να φτάσουμε στην αγιοσύνη τότε είμαστε το λιγότερο αιρετικοί.

Seppuku είπε...

Επειδή τυχαίνει να έχω ζήσει στην Ιαπωνία και ο πατέρας μου να είναι Ιάπωνας πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.
1) Στην Ιαπωνία οι οπαδοί των manga/anime θεωρούνται ανόητοι, μάλιστα τους χαρακτηρίζουν με τη λέξη ''Otaku'' που είναι προσβλητική, ιδιαίτερα ύστερα από την εξεύρεση hentai και άλλων anime στο σπίτι του Ιάπωνα δολοφόνου Miyazaki. (Μπορείτε να ψάξετε στο Google για λεπτομέρεις.) Οπότε δε νομίζω πως είναι αρρωστημένος λαός όπως διάβασα πολλές φορές στο site.
2)Τα hentai δεν έχουν ουσιαστικά καμία σχέση με τα υπόλοιπα anime, είναι ένας τομέας μόνα τους και επίσης θεωρούνται διαστραμμένη τέχνη στην Ιαπωνία. (Εξ΄ου και η λέξη ''hentai'' που σημαίνει διεστραμμένος.)
3)Στην Ιαπωνία επικρατεί ο Βουδισμός, ούτε το 1% των Ιαπώνων δεν πιστεύουν και ασπάζονται το Χριστιανισμό. Οποιοδήποτε σύμβολο σατανισμού ή όνομα ή οτιδήποτε χρησιμοποιείται επειδή οι Ιάπωνες αρέσκονται στο να εξερευνούν άλλες κουλτούρες γι' αυτό 666, πεντάλφες και χαρακτήρες όπως ο Mr.Satan χρησιμοποιούνται μόνο για χιουμοριστικούς λόγους. Έχω γνωρίσει τον Masashi Kishimoto, δημιουργό του Naruto και ουδεμία σχέση έχει με τον σατανισμό και τον αποκρυφισμό, ούτε αυτός ούτε ο αδερφός του Seishi Kishimoto με το manga του ''666 Satan''.
Φυσικά σε όλα τα κράτη του κόσμου υπάρχει το κακό, έτσι λοιπόν υπάρχει και στην Ιαπωνία. Τα άλλα κράτη όμως δεν έχουν τον ίδιο αριθμό εξαγωγών παγκοσμίως,(Η Ιαπωνία είναι τρίτη στον κόσμο και η μόνη που έχει τόσο μεγάλο αριθμό εξαγώγιμων κινουμένων σχεδίων-κόμικ γι αυτό και βλέπουμε ιαπωνικά ανώμαλα πράγματα, που όμως στην Ιαπωνία δεν ευδοκιμούν. Τα μόνα manga που θεωρούνται φυσιολογικά στην Ιαπωνία είναι το Kochikame και το Doraemon τα οποία είναι απολύτως φυσιολογικά. Μήπως λοιπόν δεν φταίνε οι Ιάπωνες για την εξάπλωση των hentai/yaoi κτλ αλλά εμείς που τα δεχόμαστε και τα παρακολουθούμε; Μηπώς οι αρρωστημένοι είμαστε εμείς; (Μιλάω για όλο τον υπόλοιπο κόσμο.) Όμως δε θα βγάλω και την ουρά της Ελλάδας απ έξω. Ανοίξτε την τηλεόραση και δεν υπάρχει σειρά που δεν προωθεί την ομοφυλοφιλια και τον αθεϊσμό. Αυτά παρακαλώ σεβαστείτε τον χρόνο που έκανα να γράψω αυτές τις πληροφορίες και δημοσιεύστε το σχόλιο μου. Ύστερα απαντήστε μου ό,τι θέλετε.

Χρήστος είπε...

Θα συμφωνήσω στο θέμα των hentai.

Θα διαφωνήσω στο θέμα του ότι ο Kishimoto και ο αδερφός του δεν έχουν σχέση με τον Σατανισμό. Εύκολα κρύβει κανείς τις πραγματικές του προθέσεις από τα μάτια του κόσμου, και ιδιαίτερα οι Μασόνοι, Σατανιστές κ.τ.λ
Νομίζω πως ο καθένας καταλαβαίνει από το περιεχόμενο και μόνο αυτών των manga(και όσων μοιράζονται την ίδια γραμμή πλεύσης) πως οι σχεδιαστές όχι μόνο ξέρουν τι κάνουν αλλά έχουν εντρυφήσει βαθιά στις απόκρυφες και σκοτεινές διδασκαλίες του Έκπτωτου, ο οποίος τους έχει ανεβάσει εκεί που είναι. Κατάληψη του ανθρώπου από δαίμονες, δαιμονικές υπάρξεις, σύμβολα που, πραγματικά δεν είναι τυχαία... επικλήσεις πνευμάτων και όλα τα συναφή, φανερώνουν πως μόνο αθώοι δεν είναι οι σχεδιαστές.

Θα διαφωνήσουμε και πάλι πάνω σε αυτό αλλά δεν πειράζει, αυτή είναι η γνώμη μου πάνω στο θέμα και δεν αλλάζει.

Χρήστος είπε...

Επίσης το ότι στην Ιαπωνία κυριαρχεί ο Βουδισμός, αυτό αυτόματα θέτει τους Ιάπωνες σε μειονεκτική θέση έναντι του Σατανά, μιας και δεν μπορούν να αμυνθούν εναντίον του και δέχονται ποιο εύκολα τα μηνύματα του. Για αυτό και αυτά είναι τόσο έκδηλα και τα βλέπεις σε τίτλους manga και τα σχετικά.

Ανώνυμος είπε...

chekare to attack on titan ..
satnismos oso den paei ....
~agelos D Ace

Χρήστος είπε...

Αποκαλυπτικά βίντεο για τις σχέσεις των anime με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τον Σατανισμό!

http://orthodoxy-rainbow.blogspot.gr/2013/04/anime.html

Παναγιώτης Μακρής είπε...

Τα ανιμέ όντως έχουν πάρα πολλά υποσυνείδητα μηνύματα αυτό που θέλω όμως να πω είναι ότι οι Ιάπωνες αυτά τα σατανικά που δείχνουν τα κάνουν εν αγνοία τους όπως είπε ένας φίλος οι Ιάπωνες αρέσκονται στο να εξερευνούν άλλες κουλτούρες αποτέλεσμα να προωθούν σατανικές απόψεις και θεωρίες εν αγνοία τους.

Στην ουσία οι Ιάπωνες βρίσκονται σε πλάνη (μόνο 30.000 είναι οι Ορθόδοξοι στην Ιαπωνία) έχουν αξιόλογο πολιτισμό στον οποίο μόνο ένα πράγμα λύπη ο Χριστός.
Για αυτό και έχουν πολλοί από αυτούς πάρει την κάτω βόλτα.

Σαφώς δεν θα αφήσουμε απ'έξω και αυτούς που γνωρίζουν τι κάνουν αλλά συνεχίζουν να το κάνουν.
Όπως ο Κορεάτης δημιουργός του manhoaw(Priest) ο οποίος είναι Καθολικός-Παπικός.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τα σατανικά μηνύματα που υπάρχουν στα περισσότερα άνιμε αλλά θα διαφωνήσω με τον τραβεστί στο One piece... Το one piece είναι καθαρά χιουμοριστικό άνιμε και πιστεύω πως η παρουσία του τραβεστί αυτό τον σκοπό έχει... Επίσης, είπες πως πολλά άνιμε προωθούν την ομοφυλοφιλία κ.λ.π. Πίστευω θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι, δεν εννοώ να δεχόμαστε την ομοφυλοφιλία αλλά όταν την βλέπουμε στα άνιμε είναι απαράδεκτη ενώ όταν την κάνει ο Σεφερλής και ο κάθε καραγκιόζης θεωρείται αστεία.

Χρήστος είπε...

Θα διαφωνήσω με το ότι ο τραβεστί παρουσιάζεται για χιούμορ. Είναι διαστροφή και αρρώστια της ψυχής αυτό που παρουσιάζουν. Τώρα, αν θες το παραδέχεσαι. Αν δεν θες συνέχισε να το παρακολουθείς, τι να κάνουμε...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ δηλαδή που ανάρτησες αυτές τις φωτογραφίες και τα βίντεο, δε μας προκαλείς να τα δούμε και να εθιστούμε στην αμαρτία;

Χρήστος είπε...

Εξαρτάται από την προαίρεση του καθενός. Αν έχεις καλή προαίρεση θα τα δεις και θα τα αποφύγεις. Εάν έχεις την κακή προαίρεση θα εθιστείς. Όλα είναι θέμα ελεύθερης βούλησης.