Για αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εδώ christos.vas94@gmail.com.

Σελίδες

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΘ'ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ


Πλήθος κόσμου, μοναχών και λαικών, τον αποχαιρέτησε κατά την έξοδό του από το Άγιον Όρος με σκάφος του Λιμενικού:


Στον Γέροντα Εφραίμ, έγινε πρόταση να οδηγηθεί καταρχήν στις αρχές της Θεσσαλονίκης, όμως ο ίδιος επέμεινε να μεταβεί κατευθείαν στην Αθήνα, έτσι ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης και να οδηγηθεί - κατά πάσα πιθανότητα - στις φυλακές Κορυδαλλού.


Έτσι, κλείνει το συγκεκριμένο κεφάλαιο της άδικης καταδίωξής του, με τον ίδιο να κλείνει τα στόματα των βρωμόσκυλων χριστιανομάχων, που διατυμπάνιζαν πως "αποφεύγει τη σύλληψη", "παριστάνει τον άρρωστο" κλπ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΛΩΣΤΕ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΝΔΡΩΝ);

Οι εκδηλώσεις συμπαράστασης στο πρόσωπο του Γέροντα, θα ενταθούν τις επόμενες μέρες: Ο πιστός λαός, ανώνυμος κι επώνυμος, θα βρεθεί στο πλευρό του και στην φυλακή.


Όσο για τους καθυστερημένους διώκτες του και όσους αναμασούν την προπαγάνδα τους, μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένοι, μέχρι να δουν τις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, καθώς και τα νέα μέτρα που έρχονται. Όταν το κάνουν αυτό - κι αφού βεβαιώσουν πως υπεύθυνος είναι...ο π. Εφραίμ - μπορούν να μουτζώσουν τον εαυτό τους!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: