Για αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εδώ christos.vas94@gmail.com.

Σελίδες

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ: ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ!


Σύμφωνα με τα όσα γράφει η αγγλική εφημερίδα Daily Mail, η παραπάνω φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην περιοχή Spitalfields, που βρίσκεται στην καρδιά του περίφημου λονδρέζικου City, κέντρου εμπορίου και από τις πλουσιότερες περιοχές της βρετανικής πρωτεύουσας!


Ο λόγος - σύμφωνα με το ρεπορτάζ - που πραγματοποιήθηκε η υπαίθρια προσευχή, είναι επειδή το τζαμί (ένα από τα εκατοντάδες του Λονδίνου) που βρίσκεται εκεί κοντά, δεν τους...χωράει όλους!!!


Έτσι, οι μουσουλμάνοι έκλεισαν τον δρόμο, άπλωσαν τα χαλάκια τους κι έπραξαν το...θρησκευτικό τους καθήκον!


Αναρωτιόμαστε: Τι θα είχε συμβεί αν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ τόλμαγαν να μετατρέψουν τον δρόμο του πλέον εμπορικού σημείου μιας πόλης σε...υπαίθρια Εκκλησία;
Δεν θα ούρλιαζαν οι διάφοροι "προοδευτικοί", "αντισκοταδιστές", "αντιθρησκόληπτοι" θιασώτες του πολυπολιτισμού για...οπισθοδρομικές εικόνες άλλων εποχών;;;


Αντίθετα, η προκλητική καταπάτηση δημοσίου χώρου από ισλαμιστές δεν φαίνεται να ενοχλεί τους (εβραιο) "άθεους" της Αγγλίας!


Προτείνουμε μάλιστα, μιας και το τοπικό τζαμί δεν τους...φτάνει, να διατεθεί για προσευχή όροφος ή και ολόκληρος ο ουρανουξύστης που φαίνεται στην φωτογραφία!


Αυτό θα πει...πρόοδος και εκσυγχρονισμός!


Υ.Γ. Παρακαλούνται οι διάφορες "φεμινιστικές" οργανώσεις κλπ, να εντοπίσουν έστω μία γυναίκα στην συγκεκριμένη προσευχή...!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/02/blog-post_1936.html#idc-container

Δεν υπάρχουν σχόλια: