Για αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εδώ christos.vas94@gmail.com.

Σελίδες

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Ο π. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ

Απόσπασμα από την εκπομπή "Πρωταγωνιστές", που μεταδόθηκε στο Μέγκα στις 6 Δεκεμβρίου 2012 και είχε θέμα τις εκτρώσεις: Βλέπουμε τον π. Σαράντη Σαράντο να μιλάει στον Θεοδωράκη για το θέμα: Παρά τις προβοκατόρικες ερωτήσεις και την παντελή έλλειψη σεβασμού τόσο απέναντί του, όσο και στην Ορθοδοξία γενικότερα, ο ιερέας ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΠΟΨΗ για το θέμα, ακόμα κι αν ενοχλούνται από αυτήν οι "προοδευτικοί", όπως ο εν λόγω δημοσιογράφος.

 Ολόκληρη η εκπομπή ((δείτε την εδώ)) προπαγάνδιζε πως "είναι απαραίτητη η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ως μάθημα στα σχολεία, ακόμα και στο Δημοτικό" (!!!), ενώ οι εκτρώσεις αντιμετωπίστηκαν ως κάτι το "αναμενόμενο", επειδή "δεν χρησιμοποιείται προφυλακτικό"!

 Τη...σούπα τους χάλασε ο π. Σαράντης, λέγοντας τα αυτονόητα: Πως πρόκειται για ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! Και πως η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν αποδέχεται την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ως μάθημα, ενώ θα πρέπει το όλο θέμα να επανεξεταστεί ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ και όχι μόνο στη...χρήση προφυλακτικού!

 Αν ακολουθούσατε αυτά που φωνάζει η Εκκλησία εδώ και δεκαετίες, Θεοδωράκη και λοιπό συνάφι, δεν θα έφτανε σήμερα η Ελλάδα να είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ σε ευρωπαϊκό επίπεδο!!! Αλλά το μόνο σας θέμα, είναι "να κάνουν σωστά σεξ οι έφηβοι"!!! Λες και ο άνθρωπος είναι ένα κομμάτι σάρκα, που απλώς πρέπει να ικανοποιήσει τις "ανάγκες" του!!! Λες κι αν βάζουν προφυλακτικό και δεν γίνονται εκτρώσεις, θα λυθεί το πρόβλημα των διαπροσωπικών σχέσεων και των υποβιβασμών του ανθρώπου σε σκεύος ηδονής και πορνείας!!! Αλλά, μήπως αυτό δεν θέλετε; Αυτά δεν προβάλουν τα πορνοκάναλά σας συνεχώς;;;

 Τα υλιστικά σας "πρότυπα", ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

 Καιρός να καταλάβει ο καθένας μας πως αυτά που λέει η Εκκλησία δεν είναι ούτε "παλιομοδίτικα", ούτε "θρησκόληπτα"! Αλλά ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΟΥ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

 Διαφορετικά, αν η "εξέλιξη" και "πρόοδός" σας, Θεοδωράκη και λοιπό συνάφι, είναι οι εκτρώσεις, το σεξ από τα 10 και η άκρατη, σαρκολατρεία, ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ...! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ - Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: