Για αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εδώ christos.vas94@gmail.com.

Σελίδες

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ένα βίντεο για τον ναό που είναι αφιερωμένος στην εικόνα της Παναγίας «Πάντων θλιβομένων η χαρά».


Ένα βίντεο για τον ναό που είναι αφιερωμένος στην εικόνα της Παναγίας «Πάντων θλιβομένων η χαρά» και εκεί βρίσκεται ένα αντίγραφο της εικόνας. Ο ναός βρίσκεται στο Mettingham, στο  Suffolk της Αγγλίας.









Παρακάτω η εικόνα:



ο Πατέρας Σεραφείμ Ρόουζ έγραψε για την Παναγία:




«Αυτή η ζωή δόθηκε σε εμάς για δοκιμασία και στην δοκιμασία υπάρχει αναπόφευκτη θλίψη και πόνος. Όμως ο στόχος της ανθρώπινης ζωής είναι η χαρά η οποία περιμένει εκείνους οι οποίοι περνάν την δοκιμασία. Αυτή η χαρά την οποία γνωρίζουμε κιόλας ακόμη και μέσα στις μικρές δοκιμασίες της ζωής μας, αν τις αντικρίσουμε με την Χριστιανική πίστη και με την βοήθεια της Θείας χάρης η οποία δίνεται μέσα από τα μυστήρια και δια μέσο των πρεσβειών της Μητέρας του Θεού και των αγίων και αυτό είναι για εμάς μια πρόγευση της αιώνιας χαράς που μας περιμένει στην επόμενη ζωή. Ο Κύριος της ζωής σταυρώθηκε και θάφτηκε όμως αναστήθηκε από τους νεκρούς και άνοιξε σε όλους την θύρα της αιώνιας ζωής. «   ταῦτα λελάληκα ὑμῖν ἵνα ἐν ἐμοὶ εἰρήνην ἔχητε. ἐν τῷ κόσμῳ θλῖψιν ἕξετε· ἀλλὰ θαρσεῖτε, ἐγὼ νενίκηκα τὸν κόσμον.» (Κατά Ιωάννην  16:33).


Στην Ανάσταση του Σωτήρα μας βρίσκεται η βεβαίωση της αιώνιας χαράς μας και στην διαμεσολάβηση της Παναγίας Μητέρας Του βρίσκεται ο σιγουρότερος τρόπος για να προσεγγίσουμε, πέρα από τα μυστήρια, αυτή την αιώνια χαρά. Η Παναγία είναι μια συνεχής βοήθεια στις δοκιμασίες μας, μια  εύσπλαχνη  δωρήτρια ευλογιών και χαρά ακόμη και όταν φαίνεται πως δεν υπάρχει καμιά ελπίδα.»






πληροφορίες από εδώ: http://www.joyofallwhosorrow.org.uk/




Δεν υπάρχουν σχόλια: