Για αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εδώ christos.vas94@gmail.com.

Σελίδες

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων κ. Γρηγόριο και τον Επίσκοπο Διοκλείας Κάλλιστο Ware

Ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης μετέβη για δεύτερη φορά στην Αγγλία, μετά από πρόσκληση των Ελλήνων ομογενών αλλά και του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων κ. Γρηγορίου.
Τις λίγες ημέρες που παρέμεινε στην Αγγλία ο Γέροντας Νεκτάριος, έκανε κηρύγματα στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά στο Μπέρμιχαμ και σε άλλους Ιερούς Ναούς.

Τόσο ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων κ. Γρηγόριος όσο και οι Έλληνες ομογενείς, ευχαρίστησαν τον Γέροντα Νεκτάριο που παρευρέθηκε και πάλι κοντά τους, ο οποίος με το κήρυγμά του προβλημάτισε θετικά και έβαλε σε σκέψεις τους πιστούς, για την αλλαγή του εαυτού μας και την σχέση μας με τον Θεό. Ο Γέροντας ευχαρίστησε τους Έλληνες ομογενείς που τον κάλεσαν να μεταβεί στην Αγγλία να κηρύξει και ευχαρίστησε και τον Αρχιεπίσκοπο κ. Γρηγόριο για την άδεια και ευλογία του.

Οι Έλληνες ομογενείς ζήτησαν από τον Γέροντα Νεκτάριο με την πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί να παρευρεθεί και πάλι κοντά τους για να κηρύξει το λόγο του Θεού και σε άλλούς Ιερούς Ναούς της Αγγλίας.

Εκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων κ. Γρηγόριο, ο Γέροντας Νεκτάριος επισκέφθηκε τον Επίσκοπο Διοκλείας Κάλλιστο Ware, όπου συνομίλησαν μαζί επί διαφόρων πνευματικών θεμάτων για πάνω από μιάμιση ώρα.
























http://www.gerontasnektarios.gr/2015/03/ware.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: