Για αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εδώ christos.vas94@gmail.com.

Σελίδες

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Αγαπημένε gay....

Δεν είχα καταλάβει ότι σήμερα είναι η ημέρα της Ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας.....Ναι μεν ήξερα για το Pride, για την "δημοκρατικότητα" και την "προοδευτικότητα" του πράγματος αλλά ότι υπάρχει και μέρα αφιερωμένη εξαιρετικά δεν το γνώριζα.
Έτσι λοιπόν...
Αλλά για ποιόν λόγο ακριβώς πρέπει να είμαστε υπερήφανοι και να γιορτάζουμε;
Όταν κάτι μας κάνει περήφανους, προσπαθούμε να γίνουμε όλοι αυτό το... κάτι. Εδώ τί ακριβώς πρέπει να κάνουμε και τί να μιμηθούμε;
Γεγονός είναι πως κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να είναι αυτό που επιλέγει αλλά ετούτο απέχει από το να στηρίζεται και να υποστηρίζεται δημόσια -και μάλιστα να προβάλλεται και ως υποδειγματική- μία επιλογή με επίκεντρο την σεξουαλικότητα των ατόμων και μάλιστα της συγκεκριμένης μορφής (η οποία δεν έχει την ευλογία του Θεού, σύμφωνα με το Ευαγγέλιο).
Τους ανθρώπους τους αγαπούμε, ανεξάρτητα από τις επιλογές τους αλλά αυτό δεν αμνηστεύει τα λάθη για τα οποία προσευχόμαστε, με την ελπίδα πως έχουμε και μεις την προσευχή των αδελφών για τα δικά μας λάθη.
Όχι δεν είμαστε περήφανοι για την ομοφυλοφιλία, με τον τρόπο που καθόλου δεν είμαστε για οποιαδήποτε παρέκκλιση, παρατυπία, παρανομία κ.τ.λ.
Πολύ δε περισσότερο δεν συναινούμε στην θεατροποίηση και εκμετάλλευση των ανθρώπων που επέλεξαν να είναι αυτό που οι άλλοι χρειάζονται για να αποκτήσουν....προοδευτικό πρόσημο. Όταν δε στους "άλλους" συμπεριλαμβάνονται κρατικοί φορείς και υπουργεία, τότε καταλαβαίνουμε πολύ περισσότερα από αυτά που λέγονται και -το κυριότερο- αντιλαμβανόμαστε αυτά που μας κρύβουν!
Είσαι λοιπόν ομοφυλόφιλος; Δικαίωμά σου! (Μαγκιά σου, δεν θα το έλεγα)
 Όχι όμως και υπερηφάνεια ΜΑΣ! (Τα όρια ακόμη και όταν είναι δυσδιάκριτα, υπάρχουν).

http://anazhthseis-elena.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: