Για αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εδώ christos.vas94@gmail.com.

Σελίδες

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η ομοφυλοφιλία στην Ιαπωνική τέχνη των manga.


Θα επιστρέψουμε και πάλι στο θέμα της Ιαπωνικής τέχνης μιας και φαίνεται πως η Ιαπωνική κουλτούρα  πνίγεται στην κυριολεξία μέσα στο βούρκο της σαρκικής διαστροφής και της σαρκικής αρρώστιας γενικά. (δείτε εδώ προηγούμενα θέματα  http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/2010/11/anime.html    http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/2011/03/animeanime-cosplay-anime.html     και     http://orthodoxy-rainbow.blogspot.com/2011/04/blog-post_29.html)
Έχουμε χρέος να βγάλουμε στην επιφάνεια ότι συμβαίνει για λόγους αφύπνισης, καθώς γνωρίζουμε καλά πως η ομοφυλοφιλία και τα σαρκικά αμαρτήματα οδηγούν στην Κόλαση.

Έτσι στην Ιαπωνία έχουμε τις σειρές κόμικ( manga στα Ιαπωνικά) με την ονομασία  "Yaoi"  στα αγγλικά  
 "Boys' Love". Πρόκειται για δημοφιλείς σειρές εικονογραφημένων περιοδικών που παρουσιάζουν ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ ομοφυλόφιλων ανδρών. Προωθούνται κανονικά στην Ιαπωνία αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο δια μέσο διάφορων Ιστοσελίδων και βρίσκουν απήχηση στην αρρωστημένη κοινωνία του σήμερα που θέλει να αποδεχτούμε την ομοφυλοφιλία σαν κάτι το φυσιολογικό. 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός του ότι σε αυτές τις ιστορίες οι γυναίκες είτε δεν παρουσιάζονται καθόλου είτε παρουσιάζονται με κάποιον αρνητικό ρόλο προκειμένου να αποδειχτεί πως είναι άχρηστες και μπορούν να αντικατασταθούν από αρσενικά,  π.χ στο Zetsuai 1989 όπου μια μητέρα εμφανίζεται να σκοτώνει το σύζυγο της μπροστά στα μάτια του παιδιού της, επιδιώκοντας έτσι να αναδειχθεί μία αρνητική εικόνα για τη γυναίκα και τη μητέρα.  Ο μισογυνισμός επικρατεί παντού σε αυτές τις ιστορίες. Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως πολλά από αυτά σχεδιάζονται από γυναίκες και προορίζονται για γυναικείο αναγνωστικό κοινό! Συνήθως πρωταγωνιστούν μαθητές σχολείων. Άλλο γεγονός που προκαλεί ανατριχίλα είναι πως τα περιστατικά βιασμών  μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλλου(στην ίδια σειρά περιοδικών)  θεωρούνται σαν μια φυσιολογική εκτόνωση των σαρκικών προθέσεων  και σαν ένδειξη αγάπης του βιαστή προς το θύμα. Ο βιαστής δηλαδή δείχνει την ανεξέλεγκτη αγάπη του προς το άλλο άτομο με τον βιασμό!!!    Επίσης ενώ εάν μία γυναίκα βιαστεί στιγματίζεται από την κοινωνία σε αυτές τις ιστορίες το αγόρι που θα αγαπηθεί από τον βιαστή του κρατάει την αθωότητα του( σχετικά εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Yaoi#Rape)
Παρακάτω εικόνα εξώφυλλου 



Άλλη αντίστοιχη σειρά είναι τα λεγόμενα Bara η στα αγγλικά "Mens' Love"  όπου οι σχεδιαστές αυτών προσπαθούν να αναδείξουν την ομοφιλοφιλία καταρρίπτοντας τα ταμπού για τους ομοφυλόφιλους. Οι συγκεκριμένες σειρές είναι ποιο χυδαίες και ποιο ωμές από τις προηγούμενες που αναφέρθηκαν επάνω και προορίζονται κυρίως για ομοφυλόφιλους "άντρες". Σύμφωνα και με την wikipedia η Ιαπωνία έχει μία μακριά ιστορία στην ομοφυλοφιλία, στην παιδοφιλία η οποία επίσης έχει τη δική της υποστήριξη σε μορφή τέχνης που ονομάζεται danshoku-shunga,  και στις σαρκικές διαστροφές (δείτε σχετικά εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Bara_%28genre%29#History ) Άρα δεν υπερβάλουμε όταν μιλάμε για έναν αρρωστημένο λαό γενικά. 


Παρακάτω εικόνα από αντίστοιχο manga που παρουσιάζει δύο ομοφυλόφιλους λυκάνθρωπος(περιλαμβάνεται και η ζώολαγνεία) να προσπαθούν να συνταιριάξουν.

  

 Από το manga sex pistols όπου οι ομοφυλόφιλοι παρουσιάζονται σαν θύματα και σαν  παραγκωνισμένα μέλη της κοινωνίας προκειμένου να δημιουργηθεί μία εικόνα συμπόνιας για αυτούς με μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα την αποδοχή τους.
Στη εικόνα ένα ομοφυλόφιλο αγόρι απογοητευμένο που απορρίφθηκε από συμμαθητή του.


    

Και στην άλλη ένας τύπος χτυπάει έναν ομοφυλόφιλο και λέει damn i touched a gay=να πάρει άγγιξα έναν ομοφυλόφιλο. Ο ομοφυλόφιλος παρουσιάζεται σαν ανυπεράσπιστο θύμα, σαν ένα αντικείμενο αηδίας, προκειμένου να δημιουργηθεί συμπάθεια για το πρόσωπο του. Έτσι παίζεται ένα ύπουλο παιχνίδι με τη συνείδηση εκείνου που διαβάζει το manga καθώς νιώθει υπεύθυνος και ένοχος για τα αρνητικά συναισθήματα του προς τους ομοφυλόφιλους. Σαφώς και καταδικάζουμε πράξεις βίας ενάντια στους ομοφυλόφιλους, όμως εδώ έχουμε μία εσκεμμένη σκηνοθεσία που σκοπό έχει να αναδειχθεί η ομοφυλοφιλία και όσοι δεν την δέχονται να σημειωθούν σαν ρατσιστές. 


Λεσβίες από το anime Sailor moon που προβλήθηκε και στην Ελλάδα στην πρωινή παιδική τηλεοπτική ζώνη! 




Λεσβιακά manga 











Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις οποίες δεν θα ήθελα να παρουσιάσω δημόσια. Το θέμα είναι ένα. Να μην επηρεαστούμε από την προπαγάνδα που θέλει τους ομοφυλόφιλους σαν φυσιολογικά άτομα, και από την πλευρά τους οι ομοφυλόφιλοι να ξυπνήσουν και να αλλάξουν δρόμο.  ΔΕΝ μισούμαι τους ομοφυλόφιλους αλλά ΟΎΤΕ και τους δεχόμαστε όπως είναι! Η ομοφυλοφιλία είναι πνευματική ασθένεια.  Επίσης,  τελικός στόχος αυτών των ομοφυλοφιλικών  ιστοριών είναι και ο εθισμός του θεατή στα hentai. Αρρωστημένες σεξιστικές ιστορίες που προβάλλουν διάφορα ακραία όργια σε μορφή κινουμένων σχεδίων, ακόμη και ζωολαγνεία.   

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να καουν στην κολαση!!!!! ντροπη και αισχος!!! οι gay δεν ειναι ανθρωποι αλλα απεσταλμενοι του σατανα που θελει να χαλασει την αρμονια μεταξυ του αντρα και της γυναικας!οι ιαπωνες ομως εχουν και μανγκα με λεσβιες,ναι με λεσβιες οπου δειχνουν μονον κοπελες και οχι αντρες γιατι ειναι φεμινιστικα!
http://en.wikipedia.org/wiki/Yuri_%28genre%29
κοιταχτε ανωμαλιες!!!ντροπη και αισχος!!!
http://i774.photobucket.com/albums/yy23/Omega91107/Yuri%20Stuff/82a72c3e.gif

http://media.animegalleries.net/albums/userpics/55305/Yuri%20Kiss.jpg?=123

http://wikimoon.org/index.php?title=Homosexuality_in_Sailor_Moon στο ΄'αθωο' αυτο ανιμε ειχε τετοια αισχη και τα βλεπανε τα παιδια μας!!!

Χρήστος είπε...

Για τα σχόλια που δεν δημοσιεύονται, απλά είναι ανοησία να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε αυτές τις διαστροφές και ανωμαλίες κατά οποιονδήποτε τρόπο. Αν θέλετε ονομάστε το λογοκρισία, όμως δεν ανοίγω συζήτηση για κάτι το οποίο είναι πασιφανές, δηλαδή για το ότι τα anime είναι παράγωγα ακραίας διαστροφής(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).

Ανώνυμος είπε...

παναγια μου δεν αντεχω αλλο,επιασα τον γιο μου να διαβαζει και να βλεπει αυτα τα λεσβιακα αισχη,ντρεπομαι πραγματικα!!!! μου λεει:ρε μανα σιγα,κοιτα εδω αχ πρεπει να δημοσιευσω τις 2 σελιδες που μου εδειξε για να αφυπνησουμε τον κοσμο!καθισα και εψαξα το δωματιο του και τα βρηκα κρυμμενα στο ντουλαπι του αυτα τα αισχη,απο περιεργια ειδα τι ειχε μεσα και πραγματικα δεν αντεξα και του τα πεταξα κατευθειαν!!! κοιταχτε εδω τι διαβαζε ο γιος μου στον υπολογιστη του: http://www.mangafox.com/manga/girl_friends/v01/c003/5.html κοριτσακια λυκειου ερωτοτροπουν!

http://www.mangafox.com/manga/shitsuji_shoujo_to_ojousama/v01/c001/1.html εδω βλεπουμε την μια κοπελια να εχει πεσει στα γονατα σαν δουλα και την αλλη να καθεται σαν βασσιλισα!!

http://static.desktopnexus.com/thumbnails/613066-bigthumbnail.jpg
αυτο το χε στο κινητο του!κοπελα που μοιαζει με γατα την πεφτει σε μια ανθρωπινη κοπελα!!!

πρεπει να τα δημοσιευσετε και αυτα,η ομοφυλλοφιλια ειναι ακραια και σταλμενη απο τον σατανα!

Χρήστος είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ για αυτές τις πληροφορίες, και ας προσέξουμε να μην φερθούμε απότομα στα παιδιά που έχουν πέσει στην παγίδα αυτής της χυδαιότητας, αλλά με τρόπο να τους δώσουμε να κατανοήσουν το γιατί είναι λάθος αυτό το οποίο κάνουν. Το να ασχολούνται με αυτές τις διαστροφές, είναι όντως κάτι φοβερό αλλά είναι θύματα ενός καλά οργανωμένου εγκλήματος.

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικο ειναι το εξης γεγονος ομως, οτι υποτιθεται οτι ο Θεος εξηλεωνει και αγαπα ολα τα παιδια του. Τρομακτικο δε το γεγονος οτι οι οπαδοι του κανουν ακριβως το αντιθετο. Και εγω Χριστιανη ορθοδοξη ειμαι και το παιδι μου ειναι ομοφυλοφιλος, αλλα δεν προκαλει δημοσια. Δεν ξερω ποιος ειναι πιο σωστος Χριστιανος, αυτος που μισει η' αυτος που αποδεχεται; Ο γιος μου περασε μεγαλο ρατσισμο, κι αυτο επειδη συμμαθητες εδειξεν το ημερολογιο του σε ολο το σχολειο. Εκανε και 4 αποπειρες αυτοκτονιας, θεορωντας τον εαυτο του εκτρωμα της φυσης. Κανεις δεν του διδαξε να ειναι ομοφυλοφιλος, ουτε καν τηλεοραση δεν ειχαμε στο σπιτι. Εργατικο παιδι, καλο με τροπους και παντα με τη θεληση να βοηθησει. Αυτος σηκωνοταν στα μεσα, οταν αλλοι "Χριστιανοι¨" δεν δινανε τη θεση τους σε εγκυο γυναικα. Ακομα και το να κανεις ερωτα με το συντροφο σου εχει περαστει ως κατι αμαρτωλο, ενω υπαρχει μεσα στη φυση που επλασε ο Θεος. Να σεβεσαι τη γυναικα σου και το συζυγο σου ειπε, οχι να φανατιζεσαι με την παραμικρη λεπτομερεια. Πραγαμτικα, κριμα στα μυαλα σας που αποκαλειστε και Χριστιανοι. Κανετε ακριβως το αντιθετο απο αυτο που εκανε ο Παναγαθεατατος για να μας σωσει.

Χρήστος είπε...



Θα πρέπει να σας πω πως έχετε πέσει σε μια πολύ σοβαρή πλάνη.
Για αρχή δεν μισούμε τον ομοφυλόφιλο σαν πρόσωπο αλλά απεχθανόμαστε την αμαρτωλή του πράξη.
Τώρα, το ότι αυτή η πράξη είναι αμαρτία το λέει καθαρά ο Απόστολος Παύλος στην Καινή Διαθήκη. Δείτε εδώ:
Ξέρουμε όμως ότι είναι καλός ο νόμος, αν κάποιος τον χρησιμοποιεί σύμφωνα με το σκοπό του νόμου,
9 ξέροντας αυτό: ότι για τον δίκαιο ο νόμος δεν τίθεται, αλλά για τους άνομους και για τους ανυπότακτους, για τους ασεβείς και για τους αμαρτωλούς, για τους ανόσιους και για τους βέβηλους, για τους πατροκτόνους και για τους μητροκτόνους, για τους φονιάδες,
10 για τους πόρνους, για τους αρσενοκοίτες, για τους δουλέμπορους, για τους ψεύτες, για τους επίορκους και για ό,τι άλλο αντιτίθεται στην υγιή διδασκαλία,
11 κατά το ευαγγέλιο της δόξας του μακάριου Θεού, το οποίο εμπιστεύτηκε σ’ εμένα.

Οι αρσενοκοίτες είναι οι ομοφιλόφιλοι. Δείτε ΚΑΙ εδώ:
(απόσπασμα από "Η ανθρώπινη ενοχή-Προς Ρωμαίους")
Γιατί στη θέση της αλήθειας του Θεού έβαλαν το ψέμα και σεβάστηκαν και λάτρεψαν την κτίση αντί για τον κτίστη — ας είναι ευλογημένος αιώνια• αμήν. 26Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, τους παρέδωσε ο Θεός σε επαίσχυντα πά¬θη: έτσι, οι γυναίκες αντικατέστησαν τις φυσικές σχέσεις με αφύσικες. 27Το ίδιο και οι άντρες άφησαν τη φυσική σχέση με τη γυναίκα και φλογίστηκαν με σφοδρό πάθος ο ένας για τον άλλο, διαπράττοντας ασχήμιες αρσενικοί μ’ αρσενικούς, και πληρώνοντας έτσι με το ίδιο τους το σώμα το τίμημα που ταίριαζε στην πλάνη τους.

Εάν διαβάσετε προσεκτικά την Καινή Διαθήκη, θα δείτε ότι υπάρχουν παραδείγματα που αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η ομοφυλοφιλία είναι πνευματική ασθένεια.
Μην ενθαρρύνεται το παιδί σας προς αυτή την αρρωστημένη συνήθεια. Αφήστε στην άκρη των εγωισμό σας και προσευχηθείτε θερμά στον Κύριο μας Ιησού Χριστό και στην Παναγία να βοηθήσουν το παιδί σας να απαλλαγεί από αυτό πάθος. Πιστεύω και εγώ στα αλήθεια ότι είναι ένα εξαιρετικό παιδί και ένας ξεχωριστός άνθρωπος, για αυτό θα προσεύχομαι για αυτόν να αλλάξει και να απαλλαγεί από την ομοφυλοφιλία γιατί ξέρω, ότι αυτό είναι το καλό για αυτόν. Όσο δεν συνειδητοποιεί ότι αυτό είναι ένα πάθος και ενθαρρύνεται να συνεχίσει με αυτό, τόσο καταστρέφεται. Θα σας παρακαλέσω να με ακούσετε και να προσευχόμαστε μαζί με όλη τη ζεστασιά της καρδιάς μας προς τον Κύριο για να βοηθήσει το παιδί σας.
Ο Θεός να σας έχει καλά.